INTERVJU

Slavni kuhar pred samomorom razkril šokantne informacije o politikih

V javnost je pricurljal njegov poslednji intervju.
Fotografija: Anthony Bourdain je junija naredil samomor. FOTO: Ap
Odpri galerijo
Anthony Bourdain je junija naredil samomor. FOTO: Ap

Slavni kuharski mojster Anthony Bourdain, ki si je 8. junija letos vzel življenje, je na vprašanja v zadnjem intervjuju odgovarjal povsem brez zadržkov. Med drugim je dejal, da si razvpitega filmskega producenta Harveyja Weinsteina predstavlja, kako sam umira v kadi, Billa Clintona pa je označil za »brutalnega, pohlepnega in nagnusnega«, poroča Daily Mail.

Hillary Clinton v bran domnevnemu spolnemu nadlegovalcu

V intervjuju, ki ga je z njim v februarju opravila Maria Bustillos, objavljen pa je v nedeljo, se je dotaknil tudi Hillary Clinton, ki ji je očital »uničevanje žensk«. Kot je dejal Bourdain, je nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton na prvi vtis izredno očarljiv, prav tako njegova žena. »Ko si z njo v prostoru, se ti zdi izredno topla, prijazna in zabavna oseba. Ampak način, kako je brez sramu diskreditirala ženske, ki so govorile resnico ...« S tem je mislil pet žensk, ki so slavnega producenta Weinsteina obtožile spolnega nadlegovanja. Takrat mu je namreč lanska kandidatka za predsednico ZDA stopila v bran in izrazila ogorčenje nad medijskim linčem producenta.

Kaj pa Trump in Kusher?

Pokojni kuharski mojster se je dotaknil tudi aktualne ere Donalda Trumpa, za katerega je dejal, da bo izpolnil svoje cilje, saj bo le tako dosegel politično kompetentnost. Prizanesel pa ni niti politiku Jaredu Kusherju. Prepričan je, da si depilira oziroma oblikuje obrvi. »To niso naravne obrvi. Kot v času Howdyja Doodyja,« se je v zadnjem intervjuju brez dlake na jeziku še pošalil Bourdain.

Ali so obrvi omenjenega politika naravne, presodite sami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije