IZZVALA MOŽA?

Slavna srbska pevka pijana in v poporodni depresiji

Kaj se je dogajalo v noči, ko je Nataša Bekvalac odšla po pomoč na urgenco?
Fotografija: Nataša Bekvalac. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Nataša Bekvalac. FOTO: Instagram

Srbska pevka Nataša Bekvalac (37) in njen mož Luka Lazukić sta stopila pred tožilca zaradi domnevnega nasilja v družini. Lazukića obtožujejo, da je 14. aprila ponoči ženi povzročil lahke telesne poškodbe.

Vsak od njiju je imel pred tožilcem svojo zgodbo. Tako je po pisanju srbskih medijev Luka zanikal vse obtožbe in dejal, da ga je žena lažno prijavila. Trdil je, da je ni pretepel, ni pa zanikal, da sta se sprla. Na sodišče je prišel s petimi odvetniki in tam zatrdil, da se je tiste noči vrnil domov okoli četrte ure zjutraj in zaspal v drugi sobi. Da je bila slavna srbska pevka tista, ki ga je zbudila in začela tepsti po roki. Trdi, da je bila pijana in da ga je žalila ter grozila, da ga bo ubila.

V dveurnem pričanju je še dejal, da se je Nataša po porodu čudno vedla. Enkrat se je celo porezala po roki, kar je videla tudi hišna pomočnica.

Bekvalčeva trdi nasprotno, kot smo že poročali. Na štiriurnem zaslišanju naj bi ves čas jokala in dejala, da se je v moža zaljubila še v času, ko je bila poročena z drugim. Dodala je še, da jo je Luka kmalu po poroki začel psihično mučiti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije