PROPADEL ZAKON

Se je na posteljo pokakal pes ali ona?

Amber Heard trdi, da se je njen Boo ponečedil po nesreči. Johnny Depp vztraja, da so bili iztrebki njeni.
Fotografija: Čigavi so bili iztrebki na postelji – njeni ali psičkovi? Foto: twitter
Odpri galerijo
Čigavi so bili iztrebki na postelji – njeni ali psičkovi? Foto: twitter

NJUN ZAKON je razpadel že pred dobrima dvema letoma, več kot leto in pol pa Johnny Depp in Amber Heard tudi zakonsko nista več vezana drug na drugega. To pa vendar ni pogasilo njune sovražnosti in nastrojenosti, ki sta po ločitvi izpodrinili prejšnja ljubezenska čustva. Sploh hollywoodski težkokategornik bivši ženi očitno ne more odpustiti, temveč jo vselej znova obmetava s takšnimi in drugačnimi obtožbami, ki so zdaj doživele že precej bizaren zasuk. Nedavnemu očitku, da je bila ona nasilna do njega, in ne on, kot je v ločitvi dokazovala blondinka, je zdaj dodal obtožbo, da se je lepotička, ker je zamudil na njeno rojstnodnevno zabavo, iz maščevalnosti ponečedila na njuno zakonsko posteljo. Za to naj bi imel celo fotografski dokaz – nadvse zgovorne fotografije človeških iztrebkov na svilenih rjuhah njune zakonske postelje.

Vlekel jo je za lase

Po kratkih 15 mesecih njune zakonske sreče, zaradi katere je Depp skozi okno zalučal 14 let ljubezni z Vanesso Paradis, je že zagrmelo. Ne le z najavo ločitve, temveč tudi z Amberinimi trditvami, da je večino teh mesecev trpela Johnnyjevo verbalno in telesno nasilje, ki je vrhunec doživelo okoli njenega praznovanja okrogle tridesetice. Sprva na njeni rojstnodnevni zabavi, na katero je prišel s precejšnjo zamudo, nato pa naj bi jo, ko so gostje odšli, »vrgel na posteljo, jo vlekel za lase in kričal ter ji grozil«. Skoraj natanko mesec pozneje, spet sredi silovitega prepira, pa naj bi ji »zvil roko za hrbet, ji izpulil mobilni telefon in ga z vso silo vrgel v njen obraz, kar je pustilo modrikasto-rdeče sledi«. To je vse črno na belem zapisano v sodnih spisih, tako ločitvenih kot tudi tistih, s katerimi je igralka pridobila prepoved približevanja. A to je bila njena plat zgodbe. Zdaj pa je s svojo različico postregel še Depp.
Amber je Johnnyja obtožila domačega nasilja. Zdaj pa jo nasilja obtožuje on. Foto: twitter
Amber je Johnnyja obtožila domačega nasilja. Zdaj pa jo nasilja obtožuje on. Foto: twitter

Pa se vrnimo v 30. april 2016. Na dan, ko je Amber praznovala svojo tridesetico, in hkrati dan, ko je njenemu zakonu z zvezdnikom odklenkalo. Oba pravita, da je Depp na njeno slavje prišel s precejšnjo zamudo. Nato pa opisa tistega prelomnega večera kreneta vsak v svojo smer. Po Deppovih besedah se doma ni pojavil vinjen in zadet – kot ga je tega obtožila bivša žena –, temveč je dve uri zamudil zaradi sestanka z menedžerjem in računovodjo, ki se je pošteno zavlekel. Za to pa slavljenka ni imela razumevanja, temveč je bila sprva do njega izjemno hladna, ko so njeni prijatelji odšli, pa ga je začela kritizirati. Te besede so le dolile olja na ogenj besa, predvsem ker naj bi bila pijana, kar naj bi v njej predramilo agresijo. »Dvakrat me je udarila po obrazu. Nadaljnje udarce sem ustavil tako, da sem jo zagrabil za roke in ji rekel, naj preneha. Brez učinka. Zato sem jo odrinil na posteljo in odšel. Rekel sem ji, naj mi ne sledi.« To pa očitno ni ohladilo jeze Heardove. Ker je njena tarča odšla, se je znesla nad njuno posteljo in se nanjo iz gole maščevalnosti pokakala!

Težave s črevesjem

Iztrebke na postelji je lepotica sicer logično obrazložila. Krivdo je namreč preložila na svojega psička Booja, ki naj bi imel prebavne težave. »Boo ima resne težave s črevesjem in nadziranjem svojega iztrebljanja. Pokakal se je po nesreči,« je dejal igralkin predstavnik in dodal, da so bili iztrebki na postelji le nesreča domačega ljubljenčka ter da nikakor ni šlo za neokusno potegavščino. Nasprotno pa trdi Johnny, da je bila posteljna nesnaga Amberino delo in plod njene zlobe ter maščevalnosti. To naj bi bilo naslednje jutro povsem jasno tudi gospodinji, ki je morala svinjarijo pospraviti. Prav ona naj bi dejala, da so bili iztrebki veliko preveliki, da bi lahko prišli iz majhnega psička, ter da je bil drek človeški.
Od nekdanje ljubezni je ostalo le sovraštvo. Foto: Guliver/Cover Images
Od nekdanje ljubezni je ostalo le sovraštvo. Foto: Guliver/Cover Images

Na smrdeče in umazane obtožbe se je v igralkinem imenu odzval le njen predstavnik, češ da je šlo za pasjo nezgodo. Verjetno bo pokazal tudi na tiste besede iz sodnih dokumentov izpred dveh let, ko je Amber Johnnyja že tedaj obtožila »paranoičnih in nerazumnih obtožb zoper njo. Postal je obseden z nekaterimi lažmi in neresnicami, njegovo vedenje se je v tistem času grozno spremenilo. Bila ga je sama jeza.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije