RAZLIČNE ZGODBE

Reese Witherspoon bo morala na sodišče

Tam bo pričala proti bivšemu možu, obtoženemu nasilja nad nekdanjim dekletom, vsak od vpletenih pa ima o tem svojo zgodbo.
Fotografija: Elsie toži zvezdnika za okrogel milijon. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Elsie toži zvezdnika za okrogel milijon. FOTO: instagram

Reese Witherspoon in Ryan Phillippe sta po ločenih poteh zakorakala že pred 12 leti, poleg tega pa si je hollywoodska drobna lepotička že pred osmimi leti ustvarila povsem novo življenje z Jimom Rothom. Z Ryanom, v katerega se je zaljubila na svoj 21. rojstni dan, jo že dolgo povezujejo le še oddaljen spomin na minulo ljubezen in hčerka Ava ter sin Deacon, ki sta se jima rodila v sedmih letih zakona. A čeprav je postavni igralec del njenega prejšnjega življenja, bo morala zaradi razmer in sodniške presoje obuditi spomine na njun zakon in za vsaj kratek čas svoj vsakdanjik preplesti z Ryanovim.

Bolestno ljubosumen

V že dve leti trajajoči bitki med Phillippom in njegovim bivšim dekletom Elsie Hewitt zaradi obtožb nasilja v družini bo morala Reese stopiti na prostor za priče. A očitno kot bivšemu sovražna priča, saj jo je na seznam dala Elsie, čemur je Ryan na vse pretege nasprotoval. Sodnik se je vendarle odločil, da želi slišati, kar ima Reese povedati. In očitno bo Ryan v sodni dvorani,
Ryan je bil Reesina prva ljubezen in prvi mož. FOTO: Guliver
Ryan je bil Reesina prva ljubezen in prvi mož. FOTO: Guliver
kjer se bo branil obtožb nasilja, videl parado svojih nekdanjih ljubezni, saj je Elsie na seznam prič ob Witherspoonovi dodala tudi igralčevo nekdanjo zaročenko Paulino Slagter, za katero je razboritež tudi želel doseči, da se jo črta, a mu je sodnik zahtevek zavrnil.

Celotna zgodba se je začela pisati aprila 2017, ko je Phillippa ob pogledu na sloko manekenko zadela kupidova puščica. Njega menda precej močneje kot Elsie, ki sta ji pozornost in ljubezen postavnega lepotca sicer godili, a se ji je že na začetku razmerja zazdelo, da Ryan le stežka lovi ravnotežje med zaljubljenostjo in obsedenostjo. Že pogled drugega moškega v njeno smer – tako vsaj Hewittova v sodnih spisih – naj bi v njem zbudil pretirano ljubosumje in posesivnost, združeni očitno še z nezaupanjem, saj naj bi njenemu gibanju sledil s telefonsko aplikacijo. To je prenašala prva dva meseca njune romance, dokler ni 3. junija počilo.

Njegova zgodba

Šla sta namreč na zabavo, kjer pa mu je, ker je bila deležna pozornosti drugih, počil film ter je v navalu besa odvihral domov. Kamor je ure pozneje prišla tudi ona, menda po svoje stvari, kjer pa naj bi jo pričakal močno pijani Ryan in zanetil prepir, ki se je hitro prevesil v fizično obračunavanje. Grabil naj bi po njej in jo celo pahnil po stopnicah. Ne le enkrat, menda kar dvakrat. Elsie pa od tam v bolnišnico, polna modric in prask, in nato še na policijo z zahtevkom po nalogu prepovedi približevanja. Njuni romanci je Elsie zadala še poslednji udarec s tožbo zaradi domačega nasilja, s katero želi menda iztržiti okrogel milijon.
No, tako gre vsaj njena zgodba, ki je precej drugačna od tistega, kar pripoveduje Ryan. Namreč zatrjuje – v tem pa ga podpirajo in mu pritrjujejo tudi prijatelji –, da je bila manekenka tista, ki je sprožila prepir. Po Ryanovi verziji je Elsie po omenjeni zabavi nenapovedano vkorakala k njemu domov, menda več kot očitno pod vplivom najrazličnejših substanc. Ona naj bi bila tista, ki je zanetila sceno, ker ji je igralec le nekaj dni prej dal košarico in se je usodno noč zatekla k nasilju, ko jo je poskušal vreči iz hiše. Modrice, ki jih je razkazovala, pa naj bi bile posledica njene pijanske nerodnosti, ko se je spotaknila in padla. Zvezdnik obtožbe nasilja ne le zanika, bivši ljubezni je celo vrnil milo za drago z lastno tožbo zaradi blatenja in klevetanja, v kateri je še izpostavil, da je že pred sodnim pričkanjem poskušala od njega izsiliti denar, ko je ostala praznih rok, pa da ga je obtožila agresije iz golega maščevanja in želje po medijski pozornosti.
Zvezdnik naj bi bivšemu dekletu boleče dokazal telesno premoč. FOTO: instagram
Zvezdnik naj bi bivšemu dekletu boleče dokazal telesno premoč. FOTO: instagram

Soočenje bo dramatično

Sredi oktobra se bosta soočila na sodišču. Vsak s svojo različico umazanega konca kratke romance. V borbo pa sta zvlekla še Ryanove nekdanje ljubezni. "Čeprav sta ločena, sta ostala v dobrih odnosih. Narava njunega zakona ter kako se je končal je v tem sojenju brezpredmetna in bi se jo lahko zgolj napačno in izkrivljeno izrabilo," je igralčev odvetnik poskušal doseči, da Witherspoonovi ne bi bilo treba na prostor za priče. A bo vseeno morala menda kakšno uro odgovarjati na vprašanja sprva Elsiejinega in nato še Ryanovega odvetnika. O čem, ni jasno, a Elsie naj bi si menda obetala, da bodo na plan privrele nič kaj rožnate podrobnosti iz Ryanovega bivšega zakona.

Podobno naj bi upala, da bo žebelj v zvezdnikovo krsto zabila še Paulina, ki je bila šest let njegovo dekle, zadnjih deset mesecev razmerja celo zaročenka. Hewittova naj bi bila prepričana, da je Phillippe tudi tej pokazal svoj nasilni obraz, zaradi česar je na sodišču vložila zahtevek, da ji pustijo vpogled v policijske zapisnike, ki naj bi bili menda rezultat Paulininih prijav domačega nasilja še iz časa, ko je bila v razmerju z igralcem. Ob čemer je Ryan spet skočil v zrak in prosil sodišče, da sodnik iz prihajajočega sojenja izloči kakršne koli morebitne policijske zapisnike iz njegove preteklosti, ki se neposredno ne nanašajo na ta primer. 
Modrice in praske je fotografirala.
Modrice in praske je fotografirala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije