LJUBEZEN

Razvpita zvezdnica zaljubljena v podjetnega Slovenca (FOTO)

Jelena Krunić se je preselila v Slovenijo.
Fotografija: Jelena Krunić. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Jelena Krunić. FOTO: Instagram

Srbska udeleženka resničnostnih šovov Jelena Krunić (32) se je iz Srbije preselila v Slovenije, kjer je, kot pravi, spoznala usodno ljubezen.
Preberite tudi: VIDEO: V resničnostnem šovu poseksal Jeleno vsem na očeh
Za portal Srbija Danas je potrdila, da bo živela v Ljubljani pri svojem partnerju Blažu Posinku. »Z letalom bom pristala v Mariboru, kjer me bo dragi počakal. Zelo sem vznemirjena, vse je zelo na hitro in se bom morala še vrniti v Srbijo, ker moram podaljšati potni list. Nato bova odpotovala v Azijo za štiri mesece,« je povedala navdušena Jelena.


Znana po nasilništvu


Srbkinja je našla ljubezen v slovenskem promotorju kriptovalut. FOTO: Instagram
Srbkinja je našla ljubezen v slovenskem promotorju kriptovalut. FOTO: Instagram
Jelena je bila v resničnostnih šovih znana po številnih izpadih. Zaradi nasilnega vedenja so jo morali tudi že diskvalificirati. Bila je lastnica agencije z animacijskimi ('go-go') plesalkami, kar je bila dolgo let tudi sama, in je nastopala v številnih nočnih klubih. Hkrati je priznala, da je bila domina, njene stranke pa predvsem bogataši iz visokih poslovnih krogov.

 

Kdo je njena nova ljubezen?


Jelena na instagramu objavlja utrinke iz svojega življenja, v katerem je zadnje čase vse bolj prisoten Blaž. Ta se ukvarja z nepremičninami, mrežnim marketingom in kriptovalutami. V Sloveniji je imel nekaj predavanj, med drugim je na Savinjsko-šaleški gospodarski zbornici vodil brezplačni seminar z naslovom Kriptovalute. Gre za uspešnega podjetnika, investitorja in govorca. Iz njegovih objav se da razbrati, da tudi živi razkošneje od večine ljudi. Vsekakor jima želimo, naj ljubezen traja v nedogled.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije