KRALJEVSKO

Prinčeva tašča na Otoku kupuje hišo

Raglandova bi bila rada bliže hčeri Meghan.
Fotografija: Doria se je z Meghan udeležila predstavitve kuharice. FOTO: AP
Odpri galerijo
Doria se je z Meghan udeležila predstavitve kuharice. FOTO: AP

Mama vojvodinje Susseške Doria Ragland se je prejšnji teden na presenečenje vseh s hčerko pojavila na uradnem dogodku ob izidu kuharice, ki jo je sponzorirala Meghan. Čeprav se je tedaj prvič po poroki pojavila v javnosti skupaj z vojvodinjo, viri blizu kraljevim trdijo, da 62-letna Doria redno obiskuje hčer v Veliki Britaniji, a je previdna, da je ne bi opazili paparaci, in to ji, kot kaže, odlično uspeva.
Samantha in njen publicist gresta v London. FOTO: Facebook
Samantha in njen publicist gresta v London. FOTO: Facebook

Na Otoku stanuje v hiši Meghan in Harryja, tako lahko z njima preživi ves čas, ki ga imajo na voljo, in ji ni treba paziti, da bi jo kdo opazil, ko prihaja v njuno rezidenco ali odhaja. Zdaj Doria menda resno razmišlja o tem, da bi v Veliki Britaniji kupila nepremičnino. »Z Meghan se slišita skoraj vsak dan in Doria bi rada z njo preživela več časa, ko bodo prišli vnučki. Del leta si želi preživeti v domačem Los Angelesu in del leta s hčerjo in njeno družino. Nikakor pa ne razmišlja o trajni selitvi, saj je Los Angeles njen dom,« je izdal vir blizu vojvodinje.
Samantha Meghan obtožuje, da je ona kriva za slabo zdravstveno stanje njunega očeta. FOTO: Instagram
Samantha Meghan obtožuje, da je ona kriva za slabo zdravstveno stanje njunega očeta. FOTO: Instagram

Obisk na Otoku je v minulih dneh napovedala tudi Meghanina polsestra Samantha Markle, česar pa se vojvodinja zagotovo ne veseli pretirano, saj se dekleti že nekaj časa ne razumeta najbolje, razpoka v njunem razmerju pa se je še poglobila, ko Samanthe, pravzaprav nikogar iz Meghanine družine, niso povabili na poroko. Ob tem Samantha ves čas krivi polsestro, da ima njun oče Thomas tako hude zdravstvene težave zaradi nje, okrivila jo je, da ga zanemarja, ignorira ter izkorišča.


In prav o njunem očetu bi se 53-letnica zdaj rada pogovorila z njo iz oči v oči. Ali jo bo Meghan sprejela, je veliko vprašanje, saj zdaj še bolj kot nekoč ceni zasebnost in se zaveda, da bi lahko obiskovalka informacije ter zasebne podrobnosti srečanja izdala medijem. Američanki ne gre na roko niti dejstvo, da bo v London odpotovala s svojim publicistom.

»Samantha Markle prihaja v Veliko Britanijo. Potem ko je večkrat poskušala organizirati srečanje z vojvodinjo, pa ji to ni uspelo, ji ne preostane drugega. Z njo bi se rada pogovorila o zdravstvenem stanju njunega 74-letnega očeta,« je na twitterju zapisal Samanthin publicist Rob Cooper

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije