TEŽAVE V ZAKONU

Ponižana Victoria jokala dva dni skupaj

Skrušena je odšla v toplice v Nemčijo.
Fotografija: Možev intervju je Victorio presenetil. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Možev intervju je Victorio presenetil. FOTO: Reuters

Nekdanja spajsica Victoria Beckham je bila, potem ko je njen mož David priznal, da je njun zakon »trdo delo«, neutolažljiva. Jokala je dva dni skupaj, poroča britanski The Sun. Modna oblikovalka je bila osramočena in povsem skrušena, da je bil oče njenih štirih otrok tako brezčuten, je vir povedal za tabloid.
 
Neimenovani »prijatelj« je dodal še, da je bila zvezdnica skrušena zaradi intervjuja. Dva dni po njegovi objavi se je prijavila v nemške toplice v Baden Badnu, ki se specializirajo za čustveno ravnovesje. »Pojma nima, zakaj bi rekel kaj takega in jo javno osramotil. Bilo je, kot bi v Beckhamovem gospodinjstvu odjeknila jedrska bomba. Če bi rekel, da zadnji tedni niso najboljši, bi bila to premila izjava,« je izdal vir.
 
Britanski mediji že nekaj mesecev vztrajno poročajo o težavah v zakonu Beckhamovih. David in Victoria sta se poročila leta 1999, skupaj imata tri sinove in hčerko, junija pa so se pojavile govorice, da sta tik pred ločitvijo. Pred nekaj tedni pa je David manjkal na družinski fotografiji Beckhamovih, posneti za naslovnico revije Vogue. Namesto njega je bil na fotografiji družinski pes.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije