RAZKRITJE

Olimpijska športnica šokirala: Prvič sem pri dvanajstih

Gabriela Koukalova je na zimskih olimpijskih igrah v Sočiju pred štirimi leti osvojila srebrni medalji v biatlonu.
Fotografija: Gabriela Koukalova. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Gabriela Koukalova. FOTO: Instagram

Češka biatlonka Gabriela Koukalova je objavila svojo avtobiografijo, v kateri je z marsikaterim razkritjem iz zasebnega življenja javnost šokirala. Kot denimo, da je trpela za anoreksijo, nedolžnost pa je izgubila pri rosnih dvanajstih letih. 

Koukalova je na zimskih olimpijskih igrah v Sočiju pred štirimi leti osvojila srebrni medalji v biatlonu. Simpatična Čehinja, ki je dvakratna svetovna prvakinja v svoji disciplini, pa je v teh dneh dvignila veliko prahu, a ne na športnem terenu. V svoji avtobiografiji je razkrila šokantne podrobnosti iz zasebnega življenja. Soočala se je tudi z resnimi motnjami hranjenja. 

»Moja prva ljubezen je bil biatlonec v srednji šoli. Nedolžnost pa sem izgubila že veliko prej, in sicer pri dvanajstih. Bil je sestrin prijatelj, ki je bil izredno nežen,« je po poročanju 24sata zapisala olimpijka. Kot je dodala, po tej izkušnji ni mogla nehati misliti na seks. »Seks pomaga ženskam, zame je to meditacija. Dobro, nimam ravno časa za triurne akcije, ampak vsekakor mi pomaga pri sproščanju,« je brez dlake na jeziku še povedala Koukalova.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije