PREVARANT NA DELU

Okradena: Demi Moore doživela zlorabo

Prevarant je v Los Angelesu pognal 145.000 evrov, ko ji je ukradel bančno kartico. Igralka se pripravlja na premiero filma Love Sonia.
Fotografija: Tallulah Belle Willis, Demi Moore in Scout LaRue Willis FOTO: Guliver/Cover Images
Odpri galerijo
Tallulah Belle Willis, Demi Moore in Scout LaRue Willis FOTO: Guliver/Cover Images

Ameriška filmska zvezdnica Demi Moore je bila žrtev prevare. David Matthew Read je z njene kreditne kartice odtujil vrtoglavih 145.000 evrov, preden so ga prijeli. Možakar naj bi marca navezal stik s podjetjem American Express in prijavil, da je bila kreditna kartica 55-letne zvezdnice ukradena. Potem naj bi 35-letnemu prevarantu nekako uspelo, da je podjetje FedEx novo kartico dostavilo njemu, in ne igralki. Sledilo je več tednov zapravljanja po najrazličnejših poslovalnicah v Los Angelesu.

Agenti FBI so sodišču predložili posnetke nadzornih kamer, s katerih je razvidno, da je kartico prevzel v poslovalnici FedEx, pa tudi posnetke njegovega pohoda. Policija mu je prišla na sled po enem mesecu, v priporu naj bi dejanje tudi priznal. Trenutno v okrajnem zaporu v Los Angelesu čaka na sojenje. Zvezdnica se o neljubi izkušnji še ni javno izrekla, zagotovo pa velja njen primer kot opozorilo kolegom, da morajo biti previdnejši.


Demi Moore je zaslovela z vlogami v filmih, kot so Duh, Striptiz in G. I. Jane. Prav tako se je pojavljala na malih zaslonih, najbolj aktualna je njena serija Imperij. Svojčas se je redno pojavljala v rumenem tisku, saj je bilo njeno zasebno življenje zelo razgibano. Njen drugi mož je bil težkokategornik Bruce Willis, z njim ima tri hčerke: 29-letno Rumer, 26-letno Scout in 24-letno Tallulah. Z zvezdnikom filmske sage Umri pokončno je bila poročena med letoma 1987 in 2000. Kmalu zatem se je zapletla s kar 15 let mlajšim Ashtonom Kutcherjem.


Sprva je kazalo, da jo je zgrabila kriza srednjih let, nato sta presenetila vse in se poročila. Zakon je trajal od leta 2005 do 2013., ko so mladega igralca omrežili čari Mile Kunis, nekdanje soigralke v nadaljevanki Nora sedemdeseta. Zvezdnika sta se poročila leta 2015 in si ustvarila družino. Demi se bo v kratkem vrnila na velika platna v drami Z ljubeznijo, Sonia in komični grozljivki Korporativne živali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije