STRAŠNO

Od žalosti umrl, tik preden so pokopali hčerko

Družina oblikovalke Kate Spade se je ovila v črnino. 
Fotografija: Kate Spade. FOTO: Ap
Odpri galerijo
Kate Spade. FOTO: Ap

Modno oblikovalko Kate Spade, ki si je v začetku junija vzela življenje, so položili k zadnjemu počitku. A kot da že bolečina ob izgubi Kate ni bila dovolj velika, se je na družino zgrnil nov črn oblak. Le nekaj ur pred pogrebom je namreč umrl njen oče Frank Brosnahan.

Katina družina je objavila žalostno novico in razkrila, da je ponoči umrl njen oče. »Z veliko žalostjo sporočamo, da je v 89. letu starosti umrl Katin oče, Earl F. Brosnahan mlajši. Zadnje čase mu je pešalo zdravje, nedavna smrt ljubljene hčerke pa mu je strla srce. Umrl je doma, obkrožen z družino. Bil je nadvse ponosen na svojo ženo, otroke in vnuke,« so še zapisali.

Kate Spade. FOTO: Ap
Kate Spade. FOTO: Ap


Truplo modne oblikovalke so našli v njenem newyorškem stanovanju, v poslovilnem pismu, ki ga je naslovila na 13-letno hčerko Frances Beatrix, pa je zapisala, naj se zaveda, da svojega življenja ni končala zaradi nje. Truplo je našla hišna pomočnica, medtem ko je bila hči v šoli. Ob njeni smrti je prišlo v javnost tudi, da sta se z možem Andyjem Spadom lani na skrivaj razšla.

Kate so pokopali v Misuriju blizu njenega rojstnega kraja. Žalujoči so na pogrebu nosili črnino, njej v čast pa so jo popestrili z živahnimi barvnimi odtenki.

Kate Spade. FOTO: Ap
Kate Spade. FOTO: Ap

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije