GROZLJIVKA

Neustrašni Predator se vrača za noč čarovnic

Že četrti del akcijske grozljivke bo v kinu septembra.
Fotografija: Obeta se akcijski spektakel. FOTO: 20th Century Fox
Odpri galerijo
Obeta se akcijski spektakel. FOTO: 20th Century Fox

Pred več kot tremi desetletji se je začela ena najuspešnejših filmskih franšiz, znanstvenofantastična grozljivka Predator. V prvem filmu je nastopil kralj akcije v osemdesetih Arnold Schwarzenegger, jeseni pa se bomo lahko tresli od groze, ko bo na velika platna prišlo že četrto nadaljevanje.
Vesoljski bojevniki prihajajo.
Vesoljski bojevniki prihajajo.

Naslov novega filma je The Predator (Predator), v njem pa bo nastopila zvezdniška zasedba, ki jo sestavljajo Olivia Munn, Boyd Holbrook, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key in Sterling K. Brown. Produkcijska hiša 20th Century Fox je v četrtek objavila prvi napovednik in razkrila, da bo premiera 14. septembra letos. Zapeljiva Olivia igra učiteljico naravoslovja, ki se je spremenila v bojevnico proti vesoljcem. Boyd, ki ga poznamo iz serije Narcos, igra nekdanjega vojaka, Keegan-Michael pa je povratnik v svet Predatorja. Film govori o bojevnikih iz vesolja, ki veljajo za najboljše lovce v galaksiji. Napadejo plen, ki je oborožen in vreden njihove pozornosti. So tehnološko naprednejši, lahko postanejo nevidni, so nepredstavljivo močni in spretni ter genetsko obogateni z genetskim materialom drugih bitij.
Vesoljci bodo zagotovo klonili pred njeno lepoto. FOTO: Guliver/Cover Images
Vesoljci bodo zagotovo klonili pred njeno lepoto. FOTO: Guliver/Cover Images

Zgodba novega filma se začne za noč čarovnic, ko mlad deček z imenom Rory (Jacob Tremblay), odpre velik paket aparatur vesoljcev. Nehote povzroči, da se Predatorji vrnejo na Zemljo, ko aktivira drobno vesoljsko ladjo, ki je povezana s pravo veliko vesoljsko ladjo. Oboževalci franšize seveda neučakano odštevajo dneve, ko se bodo lahko potili od napetosti. Filmu napovedujejo velik uspeh, saj je obujanje junakov in estetike iz 80. let v modi. To vključuje tudi naraščajočo priljubljenost znanstvenofantastičnih filmov, ki se mešajo s fantazijo in bombastičnimi posebnimi učinki. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije