BOLEZEN

Molijo za ženo lepega Buraka

Visoko noseča Fahriye Evcen je pristala v bolnišnici. Zaradi prehlada se je morala predčasno vrniti z dopusta.
Fotografija: Je zbolela, ker ni nosila rokavic? FOTOGRAFIJI: Instagram
Odpri galerijo
Je zbolela, ker ni nosila rokavic? FOTOGRAFIJI: Instagram

Fahriye Evcen, žena tudi pri nas izjemno priljubljenega turškega igralca Buraka Özçivita, se je v sedmem mesecu nosečnosti znašla v bolnišnici. Prelepa igralka je morala prekiniti dopust in se vrniti v Istanbul zaradi hudega prehlada, pred bolnišnico, kjer okreva, pa so se zbrali oboževalci slavnega para in molili, da bi bilo s Fahriye in njenim nerojenim otrokom vse v redu.
Je zbolela, ker ni nosila rokavic? FOTOGRAFIJI: Instagram
Je zbolela, ker ni nosila rokavic? FOTOGRAFIJI: Instagram

Turški mediji so bili kritični do igralke, češ da ne skrbi dovolj dobro zase in za zdravje nerojenega otroka. Sporočili so ji, da bi se lahko, če bi redno jemala zdravila in pazila na prehrano, izognila bolezni.

Preden je staknila prehlad, pa je Fahriye na družabnih omrežjih objavila več fotografij z dopustovanja, čeprav lokacije ni razkrila, oboževalci pa so opazili, da na njih ne nosi rokavic, poleg tega je kljub temperaturam, ki so bile pod lediščem, na eni pozirala z odpeto bundo. Prav to naj bi bilo po mnenju mnogih krivo za njen prehlad.
Poročila sta se julija 2017.
Poročila sta se julija 2017.

Fahriye je sicer med pripadnicami nežnejšega spola postala precej osovražena, ko je lepemu Turku po štirih letih zveze poleti 2017 obljubila večno zvestobo. Dvaintridesetletna lepotica in dve leti starejši igralec sta se spoznala med snemanjem turške drame in ni trajalo dolgo, da so med njima preskočile iskrice.

Po poroki v Istanbulu sta se mladoporočenca odpravila na poročno potovanje na Maldive, zdaj pa bosta zvezo kmalu okronala še z otrokom.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije