KRALJEVI TEKMICI

Meghan se je oglasila prvič, odkar je zapustila kraljeve, da bi zasenčila Kate?

Zgolj naključje ali pa Meghan ne namerava prepustiti vse pozornosti Kate ...
Fotografija: Kate in Meghan so poskušali prikazati kot prijateljici, a palači to ni najbolj uspelo. Javnosti niso prepričali, da se ženski razumeta. FOTO: Guliver, Getty Images
Odpri galerijo
Kate in Meghan so poskušali prikazati kot prijateljici, a palači to ni najbolj uspelo. Javnosti niso prepričali, da se ženski razumeta. FOTO: Guliver, Getty Images

Meghan Markle in njen mož princ Harry sta poskrbela za enega največjih pretresov v britanski kraljevi družini in Britaniji na sploh v zadnjem času. Pred tedni sta sporočila, da si želita drugačno življenje, kraljica Elizabeta II. pa jima je dovolila, da zapustita družino in se odselita v Kanado. Meghan jo je kmalu popihala čez lužo, Harry pa je ostal v Britaniji, da bi se dogovoril o podrobnostih ločitve od družine.

Rdečelasi princ, ki ne bo več uporabljal kraljevskega naziva, se je v torek vrnil v objem žene in njunega sinčka Archieja na polotok Vancouver. Istega dne so paparaci ujeli nasmejano Meghan na sprehodu z Archiejem in njenima psoma, kar je sprožilo ugibanja, da zakonca v svojem novem življenju ne bosta imela miru.
 
Preberite tudi:
Harry se je poslovil, Meghan na udaru kot še nikoli

Zdaj pa se je prvič oglasila Meghan. Na svojem osebnem instagram profilu je namreč objavila fotografiji, posneti pred dvema tednoma v Londonu, ko je obiskala zavetišče za živali Mayhew. Čas objave pa je bil očitno dobro preračunan. Na spletu so se namreč pojavile prav na dan, ko se je Kate Middleton, žena Harryjevega brata, princa Williama, odpravila na 24-urno mini turnejo po Veliki Britaniji in med drugim obiskala zapor za ženske.
 
Preberite tudi:
Princ Harry spregovoril v javnosti: Meghan in jaz nisva imela druge izbire

Glede na zgodbe, ki krožijo že skoraj vse od dne, ko je v javnost prišla Harryjeva romanca z Meghan, da se ženski ne razumeta, in glede na to, da sta Harry in Meghan svojo šokantno odločitev sporočila na predvečer Katinega 38. rojstnega dne, so tudi tokrat mnogi prepričani, da je Meghan fotografije namenoma objavila zdaj, da bi zasenčila vojvodinjo Cambriško. Z Meghan tudi po odhodu iz kraljeve družine, kot kaže, ni šale in pozornosti ne namerava prepustiti Kate.






Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije