LJUBEZENSKE TEŽAVE

Lady Gaga pokazala novi tetovaži

Oboževalec opozoril pevko, da notno črtovje na koži ni pravilno.
Fotografija: Objava tatujev na valentinovo FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Objava tatujev na valentinovo FOTO: Instagram

Na Valentinov je megazvezdnica Lady Gaga, njeno pravo ime je Stefani Joanne Angelina Germanotta, prek spletnih medijev razkrila dve novi tetovaži. Ena je vrtnica, ki se širi čez njen hrbet, druga pa so note. Seveda je 32-letna glasbenica in igralka poslikavi razkrila v svojem slogu, zgoraj brez, v družbi tetovatorja Daniela Winterja. Na fotografiji nam kaže hrbet in novo rožico, desno roko pa ima obrnjeno tako, da lahko vidimo note na njeni podlakti.
Lady Gaga na londonski premieri filma Zvezda je rojena FOTO: Guliver/getty Images
Lady Gaga na londonski premieri filma Zvezda je rojena FOTO: Guliver/getty Images

Navdih pri Edith Piaf

Obe poslikavi imata svoj pomen in sta svojevrsten spomin na minulo obdobje, ko se je več kot uspešno prebila v filmsko elito, potem ko je zablestela v filmu Zvezda je rojena in se dokopala do nominacije za najboljšo žensko vlogo. Vrtnica, ki se širi čez njeno hrbtenico, namiguje na skladbo La Vie En Rose, ki jo poje v filmu. Gre za klasiko Edith Piaf iz leta 1947, ki naj bi dokazovala, da je Lady Gaga dobra pevka. No, poznavalci pa bodo kar hitro razvozlali tudi njen drugi tatu, saj prikazuje noti G in A, skupaj Gaga. Zanimivo je, da je po objavi slednje tetovaže eden izmed njenih sledilcev opazil, da ni pravilno upodobila notnega črtovja, saj je imelo le štiri črtice, moralo pa bi jih biti pet. To je glasbenico zadelo, tako da si je v roku ene ure dodala še eno črto. »Kot študentka glasbene teorije sem zgrožena,« se je pokesala za napako. »Glasbeni krizi smo se izognili. Preveč tekil in sem pozabila peto črtico. No, zdaj je popravljeno.«
Zvezda je rojena. Foto: Press Release
Zvezda je rojena. Foto: Press Release

Film Zvezda je rojena je režijski prvenec Bradleyja Cooperja, ki govori tekoče francosko, prav on je izbral glasbenico z Manhattna ter ji zaupal vlogo Ally. To naj bi se zgodilo prav zato, ker jo je leta 2016 slišal peti skladbo La Vie En Rose. Njena izvedba naj bi navdušila 44-letnega Bradleyja, ko je bil na javnem zagonu inštituta Sean Parker Institute for Cancer Immunotherapy, tega je ustanovil 39-letni ustanovitelj Napsterja – svečanost se je odvijala na Parkerjevem domu v Holmby Hillsu. »Sezulo me je,« se spominja Bradley, ki je sprva nameraval vlogo ponuditi Beyoncé. »Prej je še nisem slišal peti v živo. Potem sem šel do nje in jo spoznal, po mojem je bilo to skoraj naslednji dan. Prevzela me je, ker je bila tako prijetna in prisotna, radodarna in prijazna. Od tistega sestanka je bilo odločeno. Film brez nje ne bi mogel nastati!«

Zaročenca niti omenila

Devetkratna dobitnica nagrade grammy se bo na 91. podelitvi najprestižnejših filmskih nagrad oskar, ki bo na sporedu 24. februarja, potegovala za kar dva kipca, poleg glavne ženske vloge še za najboljšo skladbo Shallow. Spomnimo se, da je že bila nominirana za nagrado bafta in grammy, ki so jih podeljevali skoraj hkrati, zato se je morala odločiti, katere svečanosti se bo udeležila. No, odločila se je za grammyje (skladba Shallow je dobila dva kipca). Spomnimo se, da je dobila tudi zlati globus.
​Lady Gaga vznemirja s prisotnostjo med igralsko elito, saj številni niso prepričani, da je zaslužena. Po njihovem gre za finančno odločitev, saj je film globalna megauspešnica, Lady Gaga pa ima velikansko podporo tudi med ljubitelji njene glasbe. Zanimivo je, da se je morala dokazovati, tudi ko se je uveljavljala na glasbeni sceni.
Vrtnica v spomin na film in uspešno vlogo FOTO: Instagram
Vrtnica v spomin na film in uspešno vlogo FOTO: Instagram

Takrat se je soočala z očitki, da gre predvsem za zvočni cirkus, ker je izdatno izstopala z nenavadnimi oblačili in divjim življenjskim slogom. No, zadnje čase naj bi se nekoliko umirila, celo zaročila se je. A vse kaže, da so v njenem ljubezenskem gnezdecu težave, saj se s 50-letnim menedžerjem Christianom Carinom že lep čas ni pojavila v javnosti. Ne nazadnje ga na valentinovo ni niti omenila, pa je bil govor o tetovažah, Carino si je namreč na svoj levi biceps tetoviral njen obraz. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije