OBTOŽBE

Kevin Spacey se skriva že sedem mesecev

Igralka Robin Wright prvič spregovorila o soigralcu. Osem sodelavcev iz serije Hiša iz kart je vložilo tožbo.
Fotografija: Hiša iz kart se je podrla. FOTO: Netflix
Odpri galerijo
Hiša iz kart se je podrla. FOTO: Netflix

Igralka ​Robin Wright je prvič javno spregovorila o svojem odnosu z osramočenim soigralcem v nadaljevanki Hiša iz kart Kevinom Spaceyjem. Minilo je že nekaj mesecev, odkar se je zvezdnik znašel pod plazom obtožb, da je od 80. let spolno zlorabil najmanj 16 moških. Danes 52-letna Robin je razkrila, da s Kevinom sploh ni imela stikov, ko nista bila pred kamerami. Vodstvo Netflixa ga je iz ene najuspešnejših televizijskih nadaljevank nagnalo oktobra lani, ko so se pojavile prve obtožbe. Zaradi tega je morala Robin prevzeti glavno vlogo v šesti in zadnji sezoni.

Kevin Spacey se je izkazal za zelo kotroverzno figuro. FOTO: Guliver/cover Images
Kevin Spacey se je izkazal za zelo kotroverzno figuro. FOTO: Guliver/cover Images

»S Kevinom sva se poznala le pred kamero, med menjavo prizorov sva se kdaj zafrkavala,« se spominja. »V resnici ga nisem nikoli spoznala. Vedela sem le, da je odličen igralec.«


Javnost je seveda imela drugačen vtis, saj sta v nadaljevanki kar pet sezon igrala moža in ženo. Robin se doslej ni marala javno opredeljevati do obtožb, morda so jo k temu spodbudili, saj so začeli oglaševati zadnjo sezono. Do konca leta naj bi objavili tudi nov napovednik, je pa že zakrožil posnetek, na katerem Robin sedi na kamnitem sedežu. Claire Underwood bo postala predsednica Združenih držav, in sicer tako, da bo položaj spodnesla svojemu možu in pokvarjenemu politiku Franku Uderwoodu, ki ga je igral Spacey.


Spomnimo, sloviti igralec je poskušal obtožbe omiliti z razkritjem, da je homoseksualec. Veliko afero je sprožil igralec Anthony Rapp, ki je trdil, da ga je Spacey spolno nadlegoval, ko je bil star komaj 14 let. »Tega srečanja se prav zares ne spominjam, to naj bi bilo pred več kot 30 leti. Če sem se res vedel tako, kot pravi, potem mu dolgujem najbolj iskreno opravičilo,« je tedaj izjavil Spacey, ki ga že sedem mesecev ni bilo videti v javnosti. V tem času se je pojavilo veliko drugih moških s podobnimi obtožbami, tudi sin Richarda Dreyfussa in osem sodelavcev pri seriji Hiša iz kart. V Los Angelesu in Londonu potekata policijski preiskavi, Spaceyjev naslednji film Billionaire Boys Club pa pride na velika platna avgusta. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije