KONEC ZVEZE

Katie Holmes je spet samska

Bivša žena Toma Cruisa je končala zvezo z Jamiejem Foxxom. Razšla naj bi se že pred meseci, razmerje naj bi zaključila ona.
Fotografija: Ni videti, da bi si Katie, na fotografiji s hčerko Suri, razhod z Jamiejem pretirano gnala k srcu. Fotografiji: Guliver/cover images
Odpri galerijo
Ni videti, da bi si Katie, na fotografiji s hčerko Suri, razhod z Jamiejem pretirano gnala k srcu. Fotografiji: Guliver/cover images

Prav tako skrivnostno, kot se je začelo, se je tudi končalo: razmerje med bivšo ženo Toma Cruisa Katie Holmes in igralcem Jamiejem Foxxom se je zaključilo. Menda že mesece nista več skupaj, če gre verjeti govoricam, pa je razmerje končala ona.
Menda si je že našel novo, precej mlajšo izbranko.
Menda si je že našel novo, precej mlajšo izbranko.

Ne eden ne drugi za zvezo ne žalujeta. Katie so paparaci pred kratkim ujeli, kako skupaj s 13-letno Suri vsa nasmejana sprehaja po New Yorku dva družinska psička, 51-letnega Jamieja pa med druženjem z 21-letno pevko Selo Vave. Da par ni več skupaj, je medijem razkril neimenovani vir. »Kaj Jamie počne, je njegova stvar. Že mesece nisva več skupaj,« naj bi mu zaupala zvezdnica.

Predstavnika stikov z javnostmi obeh igralcev se do včeraj še nista oglasila. Opravljivce seveda najbolj zanima, ali je Jamie že prebolel Katie in začel novo zgodbo. A čeprav se šušlja, da naj bi bila Selo njegova srčna izbranka, njegovi prijatelji trdijo, da med njima ni romantičnih čustev, dekletu naj bi zgolj pomagal pri karieri.
 

Skrivnostno razmerje


Katie in Jamie sta se kot par v javnosti pojavila šele leta 2017, čeprav sta bila skupaj že od leta 2013. V tančico skrivnosti, ki se je, glede na to, da sta bila pred tem oba samska, zdela precej nerazumljiva, naj bi se zavila zaradi dogovora, ki naj bi ga Katie podpisala ob ločitvi od enega najpomembnejših hollywoodskih zvezdnikov, Toma Cruisa.

V njem naj bi zagotovila, da se še pet let po razvezi javno ne bo kazala z nobenim moškim. Tom in Katie sta začela hoditi leta 2005. Sedem tednov po začetku razmerja sta bila že zaročena. V scientološki cerkvi sta se poročila novembra 2006, to je sedem mesecev po tem, ko se jima je rodila Suri. Katie je vložila zahtevek za ločitev leta 2012 in bila deset dni pozneje že ločena. Ločiti naj bi se hotela zaradi Tomove strastne pripadnosti scientološki veri – predvsem naj bi se bala, da bodo skrajnosti, povezane s tem verovanjem, pogubno vplivale na hčerko. Dobila je izključno skrbništvo nad Suri.


Katie so z Jamiejem prvič videli skupaj na dobrodelnem dogodku leta 2013. Leta 2015 so viri javnosti razkrili, da se sestajata že dve leti, paparaci pa so ju ujeli, ko sta se držala za roke. Kot par sta se pojavila šele čez slaba tri leta, januarja 2018, ko sta se udeležila zabave pred podelitvijo grammyjev v New Yorku.

Jamie je na dobrodelnem dogodku februarja letos že govoril, da je samski, kljub temu pa so ju mesec dni pozneje ujeli med romantičnim sprehodom po New Yorku. Maja sta se na prestižnem dogdku Met gala prvič sprehodila skupaj po rdeči preprogi. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije