UKRADENO SRCE

Jennifer Lawrence je spet zaljubljena

Srce naj bi ji ogrel lastnik umetnostne galerije. Želi si preprostega fanta, ki bi jo imel rad.
Fotografija: Nekaj tednov je spet zaljubljena. Foto: Guliver/x17
Odpri galerijo
Nekaj tednov je spet zaljubljena. Foto: Guliver/x17

Jennifer Lawrence je sicer na kolena spravila svet filma in legije moških oboževalcev, pa vendar večere – morda zaradi tega – najpogosteje preživlja sama. »Ne vabijo me ven. Fantje so do mene skoraj zlobni,« je pred tremi leti obupovala, dokler ji poti ni prekrižal precej starejši režiser Darren Aronofski in ji ukradel srca. A zgolj za kakšno leto, saj je lani jeseni spet pristala na trgu samskih in v tem času že skoraj pozabila, kako je občutiti dotik in poljub moškega. »Nisem v razmerju, torej že dolgo nisem spala z moškim,« je dejala, saj v priložnostni seks za eno noč ne verjame. A očitno je zdaj prišla iz svoje ljubezenske puščave v oazo, saj naj bi ji srce že nekaj tednov hitreje bilo ob Cooku Maroneyju, lastniku newyorške umetnostne galerije.

Ni iz sveta filma in glasbe

Tri leta, do 2014., je bila v zvezi z igralcem Nicholasom Holtom, zatem naj bi se dobivala s prvim glasom skupine Coldplay Chrisom Martinom ter se nato zaljubila v Aronofskega. Vselej ji je srce torej ogrel moški iz njej tako poznane zabavne industrije, čeprav je na tihem sanjarila, da bi spoznala in se zaljubila v nekoga, ki ni vpet v kolesje sveta glasbe in filma. »V sebi sem le preprosto dekle, ki si želi nekoga, ki bi bil do nje prijazen in bi jo imel rad. Občutek imam, da moram spoznati nekoga, ki se mu sanja ne, kdo sem.« In čeprav Cooke verjetno ve, kdo je oskarjevka, vsaj ni del njene industrije. Čeprav, roko na srce, mu gibanje med znanimi imeni vendar ni povsem tuje, v sklopu vodenja galerije je namreč že sodeloval z umetniki, kot sta Carroll Dunham, oče komedijantke in igralke Lene Dunham, in Matthew Barney, nekdanji partner islandske pevke Björk.
Lani jeseni je odklenkalo njeni romanci z režiserjem Darrenom Aronofskim. Foto: Guliver/cover images
Lani jeseni je odklenkalo njeni romanci z režiserjem Darrenom Aronofskim. Foto: Guliver/cover images

Igralkina prijateljica Laura Simpson je bila ženitna posrednica in je Jennifer seznanila z Maroneyjem. Vse drugo so naredile iskrice privlačnosti. »Med njima je izjemna kemija. Videvata se nekaj tednov, a sveže ljubezni ne želita obešati na veliki zvon. Poskušata ohraniti zasebnost,« je povedal vir. Čeprav medsebojne naklonjenosti vendar ne skrivata povsem, saj ju vse pogosteje videvajo na zmenkih, držeč se za roke in z blaženim nasmehom na obrazu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije