HARRY IN MEGHAN

Je kraljevi dojenček že na poti?

Na Otok je priletela Meghanina mama Doria. Novico bodo najprej sporočili kraljici Elizabeti II. 
Fotografija: Britanski princ Harry in njegove žena Meghan. FOTO: Chris Jackson, Pool New Reuters
Odpri galerijo
Britanski princ Harry in njegove žena Meghan. FOTO: Chris Jackson, Pool New Reuters

V Veliki Britaniji že vsi nestrpno pričakujejo rojstvo novega člana kraljeve družine, prvega potomca ali potomke princa Harryja in njegove žene Meghan.

Par se je umaknil iz javnega življenja, saj je rojstvo novega predstavnika modre krvi že zelo blizu. Kot kažejo nekatere stavnice, naj bi bil današnji dan najverjetnejši za porod. Danes pa bi bil tudi zelo primeren dan, saj prvi rojstni dan praznuje tretji otrok princa Williama princ Louis.

Če imajo prav tisti, ki na Otoku stavijo o rojstvu, bo prvi otrok mladega para kraljeve družine prijokal na svet danes popoldne. Da pa se ne bi zanašali samo na stavnice, naj vam povemo, da je danes v Veliko Britanijo priletela Meghanina mama Doria, ki živi v Kaliforniji. To naj bi bil jasen znak, da prihod dojenčka ni več daleč. Nekateri ugibajo, ali ni dojenček morebiti že rojen. To seveda ni izključeno, zlasti zato ne, ker sta se Harry in Meghan odločila, da bosta novico sporočila šele potem, ko bodo lahko dogodek najprej proslavili v krogu družine.

Dogodka na željo staršev ne bodo dokumentirali, kot sta to počela William in Kate, Meghan pa si želi roditi doma, zato javnost o bližajočem se rojstvu ne more sklepati niti iz zaprtja ulic, ki omogočijo hiter prevoz do bolnišnice. O rojstvu bodo najprej obvestili kraljico Elizabeto II., ime pa sporočili pozneje.

Nekateri odločitev Harryja in Meghan kritizirajo, saj menijo, da bi morala otroka čim prej pokazati tudi javnosti, saj da si britansko ljudstvo to zasluži.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije