RAZBURJENJE

Je gola Meghan ali dvojnica?

Na žgečkljivih fotkah domnevno prinčeva zaročenka. Buckinghamska palača za zdaj še molči.
Fotografija: Je ali ni?
Odpri galerijo
Je ali ni?

Od članov kraljeve družine se pričakuje pokončno držo, z videzom in obnašanjem pa morajo na vsakem koraku, javno in zasebno, izžarevati dostojanstvo in zadržano eleganco. In četudi je Meghan Markle, preden jo je zadela kupidova puščica, morda pokazala več kože, kot je to za britansko kraljevo hišo primerno, saj si je kot igralka utirala pot v Hollywood, je v trenutku, ko je postala bodoča nevesta princa Harryja, čez prejšnje življenje naredila križ. In se začela vesti in oblačiti svoji novi vlogi primerno. No, na spletu, ki vidi vse, so se pojavile fotografije dekleta zgoraj brez, na las podobnega Harryjevi bodoči nevesti. Nekateri trdijo, da gre za njeno dvojnico, drugi pa, da gre za malce žgečkljive slike, ki jih je Meghan poslala svojemu bodočemu možu. Buckinghamska palača za zdaj molči.
Ko je še gradila filmsko kariero, je v seriji Nepremagljivi dvojec pokazala malce več kože, kot je za člane kraljeve družine običajno in primerno.
Ko je še gradila filmsko kariero, je v seriji Nepremagljivi dvojec pokazala malce več kože, kot je za člane kraljeve družine običajno in primerno.

Filmski kameri se je znala nastaviti tako, da pokaže svoje najboljše adute, kar so s pridom izkoristili pri seriji Nepremagljivi dvojec, v kateri je Meghan v liku odvetniške pripravnice Rachel Zane znala očarati moški del gledalstva – v seksi spodnjem perilu in med vročo skladiščno sceno s sodelavcem. A to je bil svet filma in skoraj kot v prejšnjem življenju, saj se je temnolasa lepotica zavoljo ljubezni odpovedala filmu in v izteku minulega leta, ko se je preselila k srčnemu izbrancu, seriji pomahala v slovo. Odtlej si je znala pridobiti tudi naklonjenost zaročenčeve družine, svoj blagoslov je dala angleška kraljica ​Elizabeta II., Harryjeva babica. Vprašanje pa je, kako se bo ta odzvala na fotografije, ki so zdaj zakrožile in zaradi katerih bo, če se potrdita njihova avtentičnost in identiteta polgole temnolaske, na dvoru škandalozno zavrelo.

Internetna stran Fappening bo verjetno deležna preštevilnih klikov z računalniško miško. Prav ta je namreč objavila serijo malce žgečkljivih fotografij, ki naj bi jih heker ukradel z Meghaninega telefona. Vsaka slika je drugačna od naslednje, a rdeča nit je le ena – vitko dekle v le spodnjem delu belih bikink, prsi pa razgaljene.

»Te fotke so nastale nedavno, verjetno jih je poslala Harryju,« se je že oglasil neimenovani vir in dodal, da naj bi princ Harry že počel vse, kar je mogoče, da ustavi širjenje fotografij.

Tistim, ki trdijo, da gre le za Meghanino dvojnico, pa nagaja dejstvo, da se na zapestju polgolega dekleta blešči zapestnica, ki je na las podobna zapestnici, ki jo je Harry poklonil ljubljeni med njunim potovanjem v Afriko. 
Meghan je sprejela nove modne zapovedi bodoče članice kraljeve družine. Foto: Guliver/getty images
Meghan je sprejela nove modne zapovedi bodoče članice kraljeve družine. Foto: Guliver/getty images

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije