KRŠITEV PRAVIC

Je bivši dobil bitko?

Severina umika sinove fotografije z instagrama. Objavam šestletnega Aleksandra ostro nasprotuje pevkin nekdanji partner.
Fotografija: Severina ni zadovoljna z razsodbo sodišča o skupnem skrbništvu.
Odpri galerijo
Severina ni zadovoljna z razsodbo sodišča o skupnem skrbništvu.

Milan Popović, srbski poslovnež, s katerim ima Severina sina, je na sodišču dosegel, da imata s pevko deljeno skrbništvo. Zdaj postaja očitno, da sta se na sodišču dogovorila še za nekatere druge podrobnosti, ena izmed njih je, da Severina neha javno objavljati fotografije in posnetke njunega 6-letnega Aleksandra, poleg tega pa morata pevka in njen mož, srbski nogometaš Igor Kojić, s svojih profilov na instagramu izbrisati ves videomaterial, povezan z njim. Tako so v zadnjih dneh izginile vse njegove fotografije razen novoletne, na kateri je s Severino in Igorjem, a je bivši že izjavil, da bo poskrbel tudi za njen izbris.

Časi, ko sta bila Seve in Milan zaljubljena, so že zdavnaj pozabljeni.
Časi, ko sta bila Seve in Milan zaljubljena, so že zdavnaj pozabljeni.

​Popović je pojasnil, da je prošnjo za izbris sinovih fotografij trikrat naslovil na Instagram, ker meni, da je takšno izpostavljanje otroka javnosti nepotrebno in škodljivo. Sicer se lahko videovsebine s profila izbrišejo zaradi neposredne prijave o neprimerni vsebini ali po odvetnikovem pismu, kot je to storil Popović, ker so kršene pravice otroka, mlajšega od 13 let.

Severina je šokirana, najprej zato, ker ni dobila samostojnega skrbništva, zdaj pa še zaradi Milanovih zahtev po umiku fotografij, čeprav to zahteva že od leta 2013, odkar se je začela bitka za skrbništvo. Tomica Petrović, pevkin menedžer, je povedal, da gre verjetno za ljubosumje bivšega partnerja, saj vse te fotografije dokazujejo le eno, in sicer, da je Severina srečna. »Povsem mirno lahko rečem, da njen profil ​na instagramu slavi življenje in da je eden izmed najlepših v tem prostoru.«

Severina je srečna z Igorjem Kojićem. FOTO: Instagram
Severina je srečna z Igorjem Kojićem. FOTO: Instagram

Spomnimo, 22. februarja je sodnica odločila, da imata Severina in Milan skupno skrbništvo in da je Aleksander vsak prvi in tretji teden pri očetu, in sicer od osmih zvečer v nedeljo do osmih zvečer naslednje nedelje. Med zimskimi in poletnimi počitnicami je pri vsakem polovico časa, Milanu pripadata prva dva tedna v juliju in avgustu, Severini pa zadnja dva. »To je zmaga enakopravnega starševstva,« je bil vzhičen Milan, pevka pa se na sodišču sploh ni pojavila. Kljub temu mora zdaj bivšega o otrokovem zdravstvenem stanju in zdravniški diagnozi, če zboli, obvestiti v dveh urah, še huje pa je sprejela pravilo, da morata oba od staršev obvestiti najprej drug drugega, če se zgodi, da eden ne more biti z otrokom dlje kot 48 ur skupaj, ker ima oče oziroma mati prednost pred drugimi družinskimi člani. Severino, ki je bila sina v takem primeru navajena pustiti pri svojih starših, je to zelo razburilo, a odločitev sodišča je treba spoštovati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije