V DRUŽBI SLAVNIH

Jacksonova edina hči na premieri filma Gringo

Manjšo vlogo je Paris izkoristila za samopromocijo. Pridružil se ji je starejši brat, najmlajšega redko vidimo.
Fotografija: S starejšim bratom ima redne stike. FOTO: Fb
Odpri galerijo
S starejšim bratom ima redne stike. FOTO: Fb

V Los Angelesu se je odvijala premiera filma Gringo, v katerem nastopa paleta zvezdnikov. Med njimi je bila 19-letna Paris Jackson, ki se vse pogosteje spogleduje tudi s filmskimi vlogami. Gre seveda za edino hčerko in srednjega izmed treh otrok kralja popa Michaela Jacksona. Dolgonoga lepotica je postala prava starleta, redno se pojavlja v družbi glasbenih in filmskih zvezdnic, prav tako je stalnica na vseh hollywoodskih družabnih srečanjih. Spomnimo se, da je na zabavi po Vanity Fair, ki je sledila podelitvi oskarjev, navduševala v obleki modne hiše Versace. No, tokrat je nosila Guccijeva oblačila.

Premiere filma se je udeležila v družbi 21-letnega brata Princea, ki je bil zelo ponosen, da je dobila vlogo v tako odmevni filmski produkciji. V visokih petah se je dvigovala visoko nad svojega starejšega brata, ki je enako visok kot ona – 178 centimetrov.

Paris Jackson na premieri filma Gringo. FOTO: Guliver/cover Images Fayesvision/wenn.com
Paris Jackson na premieri filma Gringo. FOTO: Guliver/cover Images Fayesvision/wenn.com


Izzivalna obleka je razkrivala njena ramena in preštevilne tetovaže, ki pokrivajo njeno telo. Brat Prince, ki mu je v resnici ime Michael Joseph Jackson Jr., je imel oblečeno običajno jakno, kavbojke in preprosto majico. Več kot očitno nanj moda ne vpliva in ga rdeče preproge niti najmanj ne zanimajo. Prince in Paris sta Michaelova otroka z njegovo drugo ženo Debbie Rowe, pred njo je bil poročen z Liso Marie Presley, skupaj sta bila med letoma 1996 in 1999. Debbie je bila medicinska sestra, kralja popa je spoznala, ko je delala na kliniki, kjer se je zdravil zaradi kožne bolezni vitiligo. Zadeva je nekoliko zapletena, ker ima Michael Jackson še enega sina, ki mu je ime Prince Michael Jackson II in je star 16 let. Rodila ga je nadomestna mati, nadel pa mu je vzdevek Blanket. Trenutno je pod nadzorom očeta Michaela Jacksona in se ne pojavlja v javnosti.

Film Gringo je režiral Nash Edgerton, v njem pa nastopajo še njegov brat Joel Edgerton, Daid Oyelowo in Charlise Theron. Omeniti velja tudi nastopa Thandie Newton in Amande Seyfried

Film Gringo prinaša številna zvezdniška imena. FOTO: Fb
Film Gringo prinaša številna zvezdniška imena. FOTO: Fb

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije