BODOČI MOŽ?

FOTO: Pamela se za nogometaša oblači v seksi sobarico

Filmska zapeljivka se je zaradi Adila Ramija preselila v Francijo. Bo 18 let mlajši nogometaš postal njen mož številka pet?
Fotografija: Za svojega dragega se ponoči spremeni tudi v francosko sobarico.
Odpri galerijo
Za svojega dragega se ponoči spremeni tudi v francosko sobarico.

Te dni so oči vsega sveta uprte v Rusijo. V tamkajšnje nogometne zelenice. A čeprav je bila v torek večina pozornosti na polfinalni tekmi med Belgijo in Francijo usmerjena v igralce, ki so se podili za žogo, je bilo zelo zanimivo tudi v VIP-ložah. Od tam je razplet tekme, ki je Francoze povedla v nedeljski finale, napeto spremljal rockerski maček Mick Jagger s sinovoma Jamesom in Lucasom, a še bolj vznemirjeno, da niti sedeti ni več mogla, je tekmo gledala Pamela Anderson. Ne ker bi bila taka privrženka tega športa, temveč zaradi francoskega nogometaša Adila Ramija, h kateremu se je letos preselila.


Konec lanskega leta se je kljub Pamelinemu zanikanju šepetalo, da njeno srce bije za žvižgača Juliana Assangea. »Srečna sem. Imam romantičnega partnerja, s katerim si deliva čudovito, preprosto življenje brez stresa in nepotrebnega blišča,« je pred nekaj meseci priznala, a vendar ni tudi javno in uradno povedala, da je 18 let mlajši nogometaš tisti, zaradi katerega plava na oblaku blaženosti. Kajti ne ona ne Adil si ne želita medijske pozornosti. »Najino zasebnost poskušava ohraniti zasebno in zaščititi najino ljubezen.« Ta ni mogla ostati skrita, ko je med polfinalno tekmo nervozno grizla prste in od sreče skočila v zrak, ko je ekipa njenega dragega Belgijcem zabila usodni gol.


Spoznala naj bi se že lani poleti, blondinka zapeljivih in bohotnih oblin pa naj bi se že letošnjo zimo preselila v Adilovo vilo v Marseillesu. S seboj je pripeljala tudi svojo zlato prinašalko Zuzu, brez misli na morebitno vrnitev v ZDA v prihodnosti. Še več, po glavi naj bi se ji že podila misel, da bi postavni temnolasec morda postal njen mož številka pet. »Želela bi se znova poročiti. Moti pa me misel, da bi ga ljudje označevali za mojo moško igračko, saj ga imam rada in se izvrstno razumeva.« Ne moti ju, da njegova angleščina zelo škripa, njena francoščina pa tudi le zasilni izhod. »Vseeno imava skupni jezik, jezik ljubezni. Najin odnos presega besede.« Vsekakor teh ne potrebujeta v spalnici, kjer si Pamela zdaj, ko lahko pogumno reče, da je Adil njen partner, brez zadržkov nadene uniformo seksi sobarice, da izživita športnikovo fantazijo.

Med njima je 18 let razlike, kar pa ju ne moti, ne nazadnje ima Pamela sinova Dylana in Brandona, ki sta Adila že spoznala in dala materi svoj blagoslov, nogometašu pa sta se iz razmerja s Sidonie Biémont predlani rodila dvojčka Zayn in Madi. Poleg tega Adi kar ne verjame, da je 1. julija dopolnila 51 let. »Pravi mi, da sem nezemljanka. Da preprosto ni mogoče, da jih ne štejem 30, temveč že dobrih 50. V šali me je prosil, naj mu leta dokažem z osebno izkaznico. Čudovit, neverjeten moški je.« T. P.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije