ZABAVA

Divje slavje in prestižna darila polnoletne Kylie Jenner

Kljub prestižu, s katerim so jo zasipali, pa 21-letnica pravi, da je najlepšega dobila že pred pol leta, ko se ji je rodila hčerka Stormi.
Fotografija: Šestmesečna Stormi je njeno nadragocenejše darilo. Fotografije: Instagram
Odpri galerijo
Šestmesečna Stormi je njeno nadragocenejše darilo. Fotografije: Instagram

Najmlajša od zloglasnih sester Kardashian-Jenner je dopolnila 21 let, ki jih je, kot se za polnoletnost po ameriško spodobi, proslavila v velikem slogu. Začelo se je z rojstnodnevno zabavo v Los Angelesu, ki je bila do zadnje potankosti odeta v rožnato barvo, slavje pa se je nadaljevalo z vikend paketom v meki igralništva – Las Vegasu, saj lahko Kylie zdaj tudi uradno popiva in kocka.

21 let je najprej proslavila z zabavo v rožnatem.
21 let je najprej proslavila z zabavo v rožnatem.

Njen dragi Travis Scott ji je privoščil tudi najbolj pregrešno darilo – peljal jo je na pico.
Njen dragi Travis Scott ji je privoščil tudi najbolj pregrešno darilo – peljal jo je na pico.

Poleg številnih slavnih obrazov, med katere nedvomno spadajo sestri Kim in Khloe ter mama Kris, je z njo proslavil tudi partner Travis Scott, ki jo je bogato obdaril, med drugim z avtomobilom in štirikolesnim motorjem, poleg tega pa jo je peljal pico, ki se ji je zaradi diete dolgo odpovedovala. Kljub prestižu, s katerim so jo zasipali, pa 21-letnica pravi, da je najlepšega dobila že pred pol leta, ko se ji je rodila hčerka Stormi. »Življenje brez tebe ni bilo pravo življenje. Rada te imam, moj angelček,« je zapisala ob rojstnodnevni fotografiji z njo. Novopečeni mamici in uspešni podjetnici se kmalu obeta še ena velika stopnička v življenju – in sicer v poslovnem svetu. Njeno premoženje, ki je že zdaj ocenjeno na 900 milijonov dolarjev oziroma 786 milijonov evrov, bo po mnenju poznavalcev kmalu doseglo devet ničel, s čimer bo postala najmlajša milijarderka, ki si je sama ustvarila premoženje. ,

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije