PO PROMETNI NESREČI

Darko kriči na intenzivni: Dajte mi kokain

Starši so šele zdaj dojeli, da ima njihov sin imel velike težave z odvisnostjo.
Fotografija: FOTO: Youtube
Odpri galerijo
FOTO: Youtube

Darko Lazić (27) je imel v nedeljo zvečer največjo abstinenčno krizo, odkar je doživel prometno nesrečo. Kričal je na intenzivni negi in grozil, da si bo vzel življenje, če mu ne bodo prinesli kokaina, piše Alo.rs. Srbski pevec je jokal, kar je povzročilo, da je zdravniško osebje njegovo posteljo odmaknilo od preostalih pacientov.

Srbski mediji nadalje pišejo, da je Lazić kričal, da bi bilo bolje, da se ne bi prebudil iz kome. Njegovi starši so šele zdaj dojeli, da ima njihov sin imel velike težave z odvisnostjo, saj so mislili, da gre le za pretiravanje medijev. Zdravniki čakajo, da si Darko opomore od operacij, da ga prestavijo z oddelka za intenzivno nego.

»Darko ima zdaj še en razlog, da se čim prej pozdravi. Vsak dan prosi zdravnika, kdaj ga bodo dali v stanovanje. Takoj ko ga izpustijo z intenzivne nege, mu bo Ana pripeljala hčerko Loren. Deklici še niso povedala ničesar. Kaj pa ji sploh reči? Nič ne bi razumela, saj je še otrok. Toda ona vsak dan prosi za očeta, ker ga pogreša in komaj čaka, da ga vidi,« še dodaja vir.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije