SPEKTAKEL

Ant-Man in Osa že trkata na vrata

Zvezdniška zasedba v težko pričakovanem spektaklu.
Fotografija: Zmagovalni tandem FOTO: Disney
Odpri galerijo
Zmagovalni tandem FOTO: Disney

Približuje se 5. julij, ko bosta kinematografe po vsem svetu zavzela Ant-Man in njegova nova pomočnica Osa. Filmarji medtem že pridno dvigujejo napetost s promocijskimi videoposnetki. »Če bi rad, da se kaj naredi, si je to treba zapisati,« razloži Scott Lang (Paul Rudd) svoji prijateljici Evageline Lilly, ki upodablja Oso, in Michaelu Douglasu, ki je seveda dr. Hank Pym.

Tokrat so prekinili tradicijo in namesto moškega zlobca to vlogo zaupali ženski. Odlična Hannah John-Kamen, ki jo poznamo iz filma Igralec št. 1, ukrade tehnologijo podjetja Pym in ustvari lastno bojevniško obleko. Zdaj lahko porednica hodi skozi zidove, prav tako lahko postane nevidna kot tudi vsak predmet, ki se ga dotakne. Na srečo imata tudi Osa in Ant-Man svoje obleke, ki jima omogočajo, da rasteta in se manjšata po lastnih željah. Povrhu je Osina obleka še izboljšana, saj ima krila in strelno orožje.

Film je časovno postavljen med filma Kapitan Amerika: Civilna vojna in Maščevalci: Brezmejna vojna. V filmu nastopajo tudi Laurence Fishburne, Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Randall Park in Tip T.I. Harris.
Paul Rudd v svojem elementu
Paul Rudd v svojem elementu

V zadnjem napovedniku smo pogrešili Michelle Pfeiffer, ki igra Janet, mamo prvotne Ose Hope. »Michelle ni igrala v tovrstnih filmih vse od filma Batman se vrača s Timom Burtonom, kjer je vrhunsko upodobila Catwoman,« je pristavil režiser Peyton Reed.
Zmagovalni tandem FOTO: Disney
Zmagovalni tandem FOTO: Disney

»Zelo zanimivo je bilo sodelovati z njo in ji predstaviti mitologijo njenega lika.« Zanimivo je, da je 38-letna Evangeline prvi Marvelov ženski lik, ki se pojavi v naslovu filma. Pričakovanja do prihajajočega znanstvenofantastičnega spektakla so velika, saj je Rudd igralec, ki mojstrsko združuje otroško nedolžnost in zelo pikanten in duhovit cinizem. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije