GOVORICE

Angelina ponovno zaljubljena v oddanega? Zaradi tega zelo napeto ...

Menda je več ur jokala.
Fotografija: Angelina je imela v preteklosti sloves požiralke moških, zadnja leta pa se želi javnosti predstaviti predvsem kot mati in humanitarka. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Angelina je imela v preteklosti sloves požiralke moških, zadnja leta pa se želi javnosti predstaviti predvsem kot mati in humanitarka. FOTO: Reuters

Oskarjevka Angelina Jolie vse od ločitve od Brada Pitta javnosti ni predstavila nobenega novega moškega. Nekajkrat se je sicer govorilo, da se je zaljubila v tega ali onega javnosti neznanega moškega, in tako je tudi tokrat.

Angelina naj bi se ogrela za telesnega stražarja, ki pa ni samski. V preteklosti je to ni ustavilo, saj sta se tudi z Bradom zaljubila med snemanjem filma, ko je bil on še poročen z Jennifer Aniston. Med snemanjem najnovejšega filma Those Who Wish Me Dead se je menda zelo zbližala s svojim telesnim stražarjem in se ob njem obnašala kot zaljubljena najstnica, kar pa naj bi šlo v nos njegovi partnerici. Da bi preverila, kaj se dogaja, je prišla na snemanje, kjer je nenehno spogledovanje in smeh med Angelino in njim razumela kot potrditev govoric. Po poročanju ameriških rumenih medijev je na snemanju postalo zelo napeto in neprijetno zaradi domnevnega ljubezenskega trikotnika. Angelina naj bi se celo zaprla v svojo prikolico in več ur jokala.

Spet drugi mediji pa pišejo, da je zgodba o zaljubljeni Angelini povsem izmišljena in da se ona osredotoča samo na svojo kariero in šest otrok.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije