AMANDA SEYFRIED

Amanda si želi še ene poroke, a s prijatelji

Za skromen obred se je odločila zaradi nosečnosti. Nastopa tudi v nadaljevanju uspešnice Mamma Mia!
Fotografija: Utrinek iz prihajajočega nadaljevanja FOTO: Fb
Odpri galerijo
Utrinek iz prihajajočega nadaljevanja FOTO: Fb

Odlična igralka ​Amanda Seyfried se je lani poročila s Thomasom Sadoskijem, tik preden je na svet privekala njuna hčerka. Novica je dodobra pretresla rumeni tisk, saj sta se vzela v skrivnem in skromnem obredu. Pa tudi njun odnos in nosečnost sta prišla presenetljivo hitro. Lepotica o poroki do nedavnega ni marala veliko govoriti, je pa vendarle razkrila, da si je od nekdaj želela velikega poročnega obreda. Prav zaradi tega resno razmišlja, da bi naredila še enega, tokrat v širši družbi družinskih članov in prijateljev. »Rada imam velike poroke. Hočem reči, saj sem že poročena, zato se mi ni treba ponovno poročiti, bi bilo pa kljub temu imenitno, če bi lahko imela obred,« pravi Amanda. »Všeč mi je, da si obkrožen z družino in prijatelji, ki slavijo tvojo ljubezen. To je lepo in neverjetno.«

Amanda Seyfried in Thomas Sadoski FOTO: Guliver/Cover Images
Amanda Seyfried in Thomas Sadoski FOTO: Guliver/Cover Images

Za hitro in intimno poroko se je 32-letna zvezdnica odločila, da bi prehitela rojstvo otroka, ki je na svet privekal lanskega marca. »To je bilo le za naju, tam sta bila še dva tujca, krasna ženska in njen mož, ki sta bila tako prisrčna, zares prisrčna. To je bilo v kalifornijski Topangi. Z mojim fotoaparatom naju je fotografiral, poleg je bil tudi Finn (njen pes, op. p.), bilo je čarobno, ker smo bili tam eno uro in smo se veliko pogovarjali. Hočem reči, da nisva imela niti zaobljub. Le strmela sva drug v drugega, bilo je zelo čustveno in kul. Bilo jo natanko tako, kot bi moralo biti.« Priznala je, da se je za poroko odločila tudi zaradi tega, ker je bil Donald Trump izvoljen za predsednika.

»To je bila ena tistih stvari. Trump je bil izvoljen, svet je postal nor. Takrat sem si rekla, da so to morda sanje, iz katerih se nikoli ne bom prebudila. Če je to res, je najbolje, da se čim prej poročim.« Prelepo svetlolasko bomo lahko na velikih platnih občudovali 20. julija, ko bo nastopila v nadaljevanju velike svetovne uspešnice Mamma Mia!, tokrat z naslovom Here We Got Again (Spet začenja se).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije