POROKA LETA

Alpska smučarka se je poročila, od zdaj z novim priimkom?

Po le nekaj mesecih zveze sta v zakonski stan skočila smučarka Lara Gut in nogometaš Valon Behrami.
Fotografija: Lara Gut nič več Gut?  FOTO: Tomi Lombar/delo
Odpri galerijo
Lara Gut nič več Gut?  FOTO: Tomi Lombar/delo

LUGANO – V Švici so navdušeni nad novim zvezdniškim parom: alpsko smučarko Laro Gut in nogometnim reprezentantom Valonom Behramijem. Uradno sta sicer par šele od 18. marca letos, zdaj pa sta se že tudi poročila.

Gutova je namreč danes na instagramu objavila romantično fotografijo mladoporočencev, na kateri nosi razkošno poročno obleko, in zapisala: »Ti in jaz, najini družini in najbližji prijatelji okoli naju, domač občutek ... Nisem si mogla zamisliti boljšega načina reči da.«

Najboljša smučarka v sezoni 2015/16, ki se je v pretekli zimi vrnila po poškodbi, je v zadnjem mesecu svojega zaročenca v živo spodbujala na tekmah svetovnega prvenstva v Rusiji.

Behrami, rojen v Kosovski Mitrovici, ima sicer za seboj že en zakon. Februarja letos se je 33-letni nogometaš ločil, z nekdanjo partnerico pa ima dve hčerki, stari devet let in 18 mesecev.

»Valon je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v življenju,« je nedavno žarela zaljubljena Lara. Par se je skupaj preselil v Lugano. Ali bo Lara nosila tudi njegov priimek in morda v naslednji sezoni tekem svetovnega pokala nastopala kot Lara Behrami, še nista sporočila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije