NAGRADNA AKCIJA

Bralcem podarjamo kar 300 albumov za sličice Vojna zvezd

Objavljeno: 09.03.2016 16:53Posodobljeno: 04.04.2016 13:16

Ste ljubitelji Vojne zvezd? Potem bo za vas pravi album za sličice Vojna zvezd. Vsak album tudi že vsebuje nekaj sličic. Našim bralcem ga podarjamo brezplačno.

Če si želite album, izpolnite prijavnico spodaj. Bralcem najboljšega in najbolj priljubljenega časnika na Slovenskem albume podarjamo brezplačno. Brez skrbi, tudi poštnino krijemo mi, tako da z udeležbo v akciji nimate nobenih stroškov.

A pozor, albumov imamo samo 300, časa za sodelovanje pa je do ponedeljka, 11. aprila. Če vas bo kandidatov več, bo na koncu odločal žreb. Če ste mlajši od 18 let, prosite starše, naj izpolnijo glasovnico, saj morate biti sodelujoči polnoletni.

Da, želim brezplačno prejeti album Vojna zvezd in nekaj slikic

Označite, če se strinjate s pravili sodelovanja v nagradnem glasovanju in potrjujete, da ste stari 18 let ali več. S potrditvijo tega obvestila dovoljujete, da Delo d.o.o. posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo d.o.o. navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo d.o.o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Posameznik lahko v skladu s 73. členom ZVOP-1 kadarkoli pisno zahteva, da Delo d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati posredovane osebne podatke za namene neposrednega trženja, pri čemer je Delo d.o.o. na svoje stroške dolžno v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5-ih dneh pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).
PriponkaVelikost
Pravila in pogoji za sodelovanje89.66 KB

Predstavitvene informacije