Talente v belem zapustil eden od glavnih junakov

Justin Chambers se vidi v produkciji dokumentarnih filmov. Slovesu menda botrovala tudi stres in depresija.
Fotografija: Originalna zasedba FOTO: instagram
Odpri galerijo
Originalna zasedba FOTO: instagram

Z več kot 350 epizodami so Talenti v belem najdlje trajajoča zdravniška serija v zgodovini televizije, njeni oboževalci pa se je očitno še niso naveličali, saj so ustvarjalci potrdili tudi snemanje že 17. sezone. A v slednjo bodo televizijski zdravniki morali zakorakati brez včasih nekoliko osornega, a na pogled prijetnega dr. Alexa Kareva v podobi Justina Chambersa. »Nikoli ne bi bil čisto pravi čas za slovo od serije in lika, ki je bil pomemben del mene in mojega življenja minulih 15 let. Vseeno že nekaj časa razmišljam in si želim razširiti igralski repertoar. In zdaj, ko se bom srečal z abrahamom, je napočil čas, da storim ta karierni premik,« je slovo napovedal zvezdnik, stalni obraz serije že od njenega začetka leta 2005.

Posvetil se bo tudi družini

Več kot dolgih 15 let je bila serija pomemben del igralčevega življenja. A četudi je pripravljen na novo življenjsko poglavje, mu ob misli, da bo za vselej odložil belo zdravniško haljo, pri srcu nikakor ni lahko. »Te odločitve nisem sprejel zlahka. Sem pa vseeno vznemirjen ob misli na to, kaj me čaka,« je dejal, že z okvirno idejo, kam ga bo pot morda zanesla. V produciranje dokumentarnih filmov, ki v tem obdobju življenja najbolj žgečkajo njegov ustvarjalni del, dodatno pozornost pa želi posvetiti družini, ljubezni in prijateljstvu. To je vsaj uradna različica tega, čemu bo Talentom v belem rekel adijo, čeprav nekateri prišepetavajo, da so v ozadju tudi nekoliko bolj dramatične stvari.


Izgorel je. Zapadel je v depresijo. Stres, ki se je nakopičil v njem, je zahteval svoje. To so menda nekoliko bolj skriti razlogi, zakaj je Chambers sklenil zapustiti serijo, ki ga je izstrelila med bolj prepoznavne televizijske obraze. Duševnih stisk, ki so v njem brbotale in se prelile čez rob, pa ne bo pustil pri miru, upajoč, da izginejo, temveč jih bo razrešil. Zaradi tega naj bi že nekaj časa na tihem obiskoval prestižno zdravstveno ustanovo, kjer sta si pomoč zaradi stresa, izgorelosti in depresije poiskala tudi Selena Gomez in Kit Harington. Vir je še izdal, da se mu notranje stiske poznajo tudi navzven, saj naj bi precej shujšal.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije