OPRAVIČILO IN UPRAVIČILO

VIDEO: Tako je urednik na nacionalki upravičil preklinjanje Sirkove

»Se zgodi,« je dejal Vardjan.
Fotografija: Igorju E. Bergantu sta se v studiu pridružila Miša Molk in Vanja Vardjan. FOTO: RTV, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Igorju E. Bergantu sta se v studiu pridružila Miša Molk in Vanja Vardjan. FOTO: RTV, zaslonski posnetek

Letošnjo Emo bo zagotovo zaznamoval tudi škandal, ki ga je zakuhala lanska zmagovalka Lea Sirk, ko je na odru v mikrofon v afektu zavpila »Fa*** ne morem verjet'!« Tistim, ki so takšno početje obsodili, pa je za nameček sporočila še: »Ko jih j***!« Slovenija je o incidentu zopet razdeljena: na tiste, ki so obnašanje Sirkove ostro obsodili, in druge, ki so pevko podprli.

V ponedeljkovih Odmevih sta pri Igorju E. Bergantu gostovala voditeljica in evrovizijska navdušenka Miša Molk ter urednik razvedrilnega programa Vanja Vardjan. Prva je priznala, da je zmagovalna pesem njej osebno všeč, opozorila pa je na komunikacijo na spletnih omrežjih. »Mislim, da bi bilo dobro, če bi se držali nekega nivoja dostojnosti in spoštovanja.«


O letošnjem velikem dogodku je spregovoril tudi novopečeni urednik razvedrilnega programa na nacionalki, ki je izpostavil tudi reakcijo Sirkove po razglasitvi zmagovalca. »Ona je pač svoji kolegici Raiven bolj v tolažbo rekla, da ne more verjeti, da je izgubila. Že tretjič. In uporabila neprimerne besede. Ker je bilo to v našem prenosu, se gledalcem zaradi tega opravičujemo. Kot sem Leo razumel, se opravičuje tudi ona, ampak to je prenos emocij v živo in se zgodi,« je dejal Vardjan.
 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije