IZGUBILA OČETA

Vesna Janković žaluje

Pokojni oče je bil njen vzornik, ki ni poznal popuščanja. Podjetniško žilico je podedovala po njem, za kar mu je hvaležna.
Fotografija: Jankovićeva prestaja težke čase. FOTO: ARHIV NOVIC
Odpri galerijo
Jankovićeva prestaja težke čase. FOTO: ARHIV NOVIC

Nekdanja snaha ljubljanskega župana Zorana Jankovića Vesna te dni žaluje. Dvainštiridesetletna bivša žena županovega mlajšega sina Jureta objokuje smrt ljubljenega očeta.

»V življenju ni nikoli konca. Je samo nov začetek. Svetloba, ki pravijo, da nas odpelje v drugi svet. Verjamem v večni krog ljubezni in življenja. Ati, počivaj v miru,« je ob očetovi smrti na facebooku zapisala Vesna, ki se je po ločitvi od Jureta Jankovića skorajda povsem umaknila iz javnega življenja. Občasno se je še pojavila kakšna novica o tem, s kom prijateljuje, a je pred kratkim dejala, da je pojavljanje v družabnih kronikah ne zanima več, saj se je v celoti posvetila otrokoma Vallu in Julii ter podjetništvu.


»Že pred leti je napočil trenutek, ko sem ocenila, da ne potrebujem tovrstne pozornosti, saj sem se posvetila drugim stvarem, predvsem pa družinskemu in poslovnemu življenju. Za oboje je bolje, da si čim manj pod drobnogledom javnosti,« pravi Vesna, ki uživa v svojem delu. Le redki vedo, da je poleg manekenske kariere pridno študirala ob delu in že zelo zgodaj odprla svoje podjetje.

»Oče je bil moj vzornik. Bil je zelo podjeten in prodoren. V nekdanji skupni državi je bil direktor velikega podjetja. Starši so nama s sestro veliko dovolili, a bili hkrati strogi pri šolanju. Tu ni bilo popuščanja. Danes sem jim hvaležna, saj imam pri 42 letih 24 let delovne dobe, diplomo in prišla sem do magisterija,« je pred kratkim o svojem odraščanju povedala Vesna. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije