50 TISOČ EVROV

FOTO: Veliki zmagovalec letošnje Kmetije je …

Domov je odnesel 50 tisočakov.
Fotografija: FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
FOTO: Mediaspeed.net

Po tednih napetih dvobojev v areni, prepirov ter takih in drugačnih dram je znano, kdo je letošnji zmagovalec Kmetije. Nagrado 50 tisoč evrov bo domov odnesel Franko Bajc.

Poglejmo, kako je potekala finalna oddaja šova Kmetija. V igri za 50 tisočakov so ostali finalisti Aneta Andollini, Nik Triler, Denis Toplak in Franko Bajc, ki so imeli v zadnjih dneh po Sloveniji več srečanj z oboževalci.

O zmagovalcu so z glasovanjem soodločali tudi gledalci, v zadnji oddaji pa so nastopili tudi porotniki, vsi tekmovalci sezone. Svoje je povedala tudi gospodarica Nada, ki je v studio prišla s posebno gostjo. »Je to tista kozica, ki se je na vse pretege borila za preživetje?« je vprašala voditeljica Natalija Bratkovič. »To je ena druga koza,« je komentiral Nik. »To je tista kozica, ki je dvakrat umrla,« je potrdila Nada.

Nik Triler je v finalu prejel najmanj glasov. FOTO: Facebook, Kmetija
Nik Triler je v finalu prejel najmanj glasov. FOTO: Facebook, Kmetija
Po mnenju porote si je neposredno uvrstitev v superfinale zaslužil Denis, najmanj pa Aneta, je razkrila Natalija. Vendar, kot je dejala, Kmetija letos ni taka, kot se zdi na prvi pogled. Mnenje porote ni bilo odločilno, je povedala Natalija in poudarila, da bodo šteli glasovi gledalcev. Tisti, ki bo prejel največ glasov, bo neposredno uvrščen v veliki finale, oseba, ki bo prejela najmanj glasov, pa se bo od superfinala poslovila.

Prvi je izpadel Nik

Po polovici oddaje je bilo jasno, kdo se bo dvobojeval za glavno nagrado. Največ glasov gledalcev je prejel Franko in tako postal prvi superfinalist. V boju za finale je ostal tudi Denis, v dvoboju za superfinale se mu je pridružila Aneta. Najmanj glasov gledalcev je prejel Nik, ki so mu številni očitali, da je na kmetiji najmanj delal, in tako izpadel. Dvoboj, kjer je bilo treba pokazati veliko spretnosti, je za tekmeca Franku določil Denisa. Poražena Aneta je napovedala, da bo v superfinalu navijala za Franka.

Franko je prejel največ glasov gledalcev, najbolj spreten je bil tudi v finalnem dvoboju. FOTO: Facebook Pop Tv, posnetek zaslona
Franko je prejel največ glasov gledalcev, najbolj spreten je bil tudi v finalnem dvoboju. FOTO: Facebook Pop Tv, posnetek zaslona
»Zapomnil si bom za celo življenje«

Balon zlatnikov se je imenovala igra, ki je določila zmagovalca. Franko je prevzel vodstvo, a Denis ni bil daleč za njim. V napetem dvoboju in ob glasnem navijanju nekdanjih tekmovalcev Franko vodstva ni izpustil iz rok in postal veliki zmagovalec. »Nimam besed … To je nekaj neprecenljivega. Morda vedo tisti, ki so kdaj tukaj stali. Hvala vsem,« je povedal zadihani zmagovalec. »Cela ta zgodba, ki smo ji doživeli vsi skupaj … da si na koncu zadnji – to si bom zagotovo zapomnil za celo življenje,« je dodal.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije