PEVKA

Ugibanj o Majini nosečnosti je konec!

Pevka in voditeljica Maja Oderlap ne more pozabiti Branka Jovanoviča - Brendija.
Fotografija: Maja se tudi v videospotu ni razgalila, temveč je ostala diskretna. FOTO: Promocijski Material
Odpri galerijo
Maja se tudi v videospotu ni razgalila, temveč je ostala diskretna. FOTO: Promocijski Material

»Hvala vsem. Z vami mi je veliko lažje, dragi Miha Hercog, Saša Lendero, Nina Maurovič, Dejan Vunjak, Martin Juhart, Rok Švab in seveda, hvala Brendi,« je prikupna pevka in voditeljica Maja Oderlap zapisala te dni na družabno omrežje. Ker na številnih fotografijah gleda precej zaljubljeno, pa so mnogi ugibali, da se je morda končno spet zaljubila.
Maja Oderlap je v venček z naslovom Zaljubljene pesmi spletla štiri najlepše Brendijeve pesmi. FOTO: Marko Delbello Ocepek
Maja Oderlap je v venček z naslovom Zaljubljene pesmi spletla štiri najlepše Brendijeve pesmi. FOTO: Marko Delbello Ocepek

A v koga? Maja nam je brez zadržkov razkrila: »Pa sem res zaljubljena, zato tudi pojem same take ljubezenske pesmi.« Naj smo se še tako trudili, nam imena princa na dveh nogah, ki ji je ogrel srce, ni uspelo izvleči iz nje. Je to morda Klemen Bunderla, s katerim sta nedavno skupaj vodila tudi Vurberški festival? Maja pravi, da ne, saj je že oddan, s Klemnom pa sta največkrat v studiu ali na odru službeno. Dejansko je Maja še najbolj zaljubljena v pesmih, saj te dni predstavlja svojo novo skladbo z naslovom Zaljubljene pesmi, za katero je posnela videospot. »Ni samo ena skladba, gre za venček, v katerega sem povezala kar štiri ljubezenske uspešnice, ki jih je nekdaj napisal legendarni Brendi.
Maja je letos in tudi že lani s Klemnom Bunderlo povezovala Vurberški festival. FOTO: Mojca Marot
Maja je letos in tudi že lani s Klemnom Bunderlo povezovala Vurberški festival. FOTO: Mojca Marot

To so pesmi Pošlji mu veter pozdrav, Govorijo, da bo drugi prstan dal, Naj ustavi se korak in Sanjam. Vse štiri pesmi so ljubezenske in so zaznamovale tudi mojo mladost, saj sem jih pela že kot majhno dekle,« pravi Maja, ki je vesela, da jo je Brendi pozneje povabil v svojo spremljevalno skupino in je na odru stala še skupaj z njim. »Brendi je bil eden tistih avtorjev, ki so v vsako pesem dali delček sebe, del svojega srca. Obenem je bil moj vzornik in dobri prijatelj,« nam prizna Maja, ki je legendarne pesmi posnela z ekipo odličnih glasbenikov.

»Prepričana sem, da bo ta venček zaljubljenih tudi mnoge poslušalce vrnil v njihovo mladost, vsi skupaj pa na ta način ohranjamo spomin na enega najboljših slovenskih glasbenikov,« še pravi Maja, ki jo danes na vseh večjih glasbenih odrih na nastopih spremlja skupina Power band. Venček Zaljubljene pesmi je posnela v studiu Lendero&Co pri Mihi in Saši Lendero, za videospot pa je poskrbela produkcijska ekipa televizije Veseljak.

Brez založbe Mandarina, ki jo je ustanovil že legendarni Brendi, pa seveda tudi ni šlo. In če se vrnemo k tisti pravi ljubezni, jo je Maja že našla? Trdi, da ne, pred časom je zanikala tudi novico, da bi bila noseča, in to z znanim slovenskim glasbenikom. »To je bila prvoaprilska šala. Ko bom spoznala pravega gospoda, boste to pravočasno izvedeli,« je takrat potolažila radovedne oboževalce. No, dva znana glasbenika sta bila nekoč del njenega življenja, a ljubezen pač pride in tudi mine, kar se dogaja vsem. Zato držimo pesti za Majo, da najde pravega čim prej.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije