LJUBEZEN PO DOMAČE

Gledalci ljubezenskega šova na nogah, Tomaž jim odgovarja

Junak iz šova Ljubezen po domače se je odzval na komentarje gledalcev.
Fotografija: Tomaž je prvi dan pred dekleti nastopil resno. FOTO: 24ur
Odpri galerijo
Tomaž je prvi dan pred dekleti nastopil resno. FOTO: 24ur

Iskalec ljubezni Tomaž Bizjak je v sobotni oddaji Ljubezen po domače svojim izbrankam zabrusil, da bo šel spat k sosedi, če se ne bodo borile zanj. Za portal 24ur je pojasnil, da je mislil resno, da pa v resnici ni tak, kot je deloval prvi dan.

Tomaževe izbranke so bile ob prihodu na kmetijo, milo rečeno, presenečene, saj so morale takoj poprijeti za delo. Zadevo je v očeh deklet poslabšal še z izjavo, če ne bo videl levinj v njih, bo šel spat k drugi. Tomaž zdaj pojasnjuje: »Saj je bilo resno. A ni tako? Če ne pokaže zanimanja, greš k drugi.«.

»Če jim že prvi dan daš vse, potem ni zanimivo«

Čeprav ne obžaluje izjav, ki so razburile dekleta, je poudaril da v resnici ni tak, kot je bil videti v sobotni oddaji. Kot pravi, je punce želel le malce prestrašiti. »Nisem mislil nič hudega, bolj to, da so videle, da so prišle na kmetijo, ne v mesto. Saj pri nas ni tako hudo, kot je bilo videti. Če jim že prvi dan daš vse, potem ni zanimivo. Jaz imam take izkušnje, če najprej daješ rožice in vse to, potem težko prideš spet na tisto ostro stvar, če pa najprej pokažeš tisto ostro stvar, potem tisto drugo, romantično plat sprejme vsaka. Mislim, da bodo v nadaljevanju spoznale pravega mene,« je še povedal Tomaž.

Tomaževe izjave pa niso razburile le deklet, temveč tudi številne gledalce pred malimi zasloni. Številni so mu očitali, da je »nadut«, »da se dela frajerja« in celo »da se drži mame za kiklo«.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije