(NE)POTRTA

Sin Helene Blagne ne zamudi nobene zabave

Prepričevanje, da je ločitvena vojna sesula mater Heleno Blagne in sina Kristjana, očitno ne drži. Potrtost le na vratih sodišča?
Fotografija: Helenin Kristjan FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Helenin Kristjan FOTO: Instagram

Pevska diva Helena Blagne, ki menda zdaj zares odpira svojo glasbeno šolo, se pravi, da tokrat menda res postaja glasbena pedagoginja, se je pred dobrimi dvajsetimi leti na očeh (skoraj) vse Slovenije poročila s svojo veliko ljubeznijo, podjetnikom Mitjo Zamanom. Pravljica se je nato končala, nekdanja zakonca zdaj bijeta sodno bitko. Mitja Zaman bivšo namreč toži za mastne tisočake evrov. Na prvi pogled le še ena od številnih ločitvenih (umazanih) zgodb, a če pogledamo podrobneje, je vse skupaj veliko hujše.
Mama Helena, kuža in sin FOTO: FB
Mama Helena, kuža in sin FOTO: FB

Štiri leta in še nekaj malega so minila, ko je odjeknila novica, da se po 18 letih skupnega življenja Helena Blagne, takrat še Zaman, ločuje. Danes je boj za premoženje ločencev še ostrejši, vojna eks zakoncev postaja vse hujša in nesramnejša. A spomnimo se, kako je bilo takrat. Takrat, ko se je zgodila menda najbolj glamurozna poroka, kar se jih kdo spomni pri nas.
Helena je svojega Mitjo spoznala na njegovem rojstnem dnevu. Takrat je celo v enem od intervjujev, teh ni manjkalo, saj skoraj ni bilo medija, v katerem Helena ni nastopila, priznala, da je v trenutku, ko ga je zagledala, vedela, da bo ta moški oče njenih otrok.

Leta 1995 je sledila glamurozna poroka, o kateri je govorila vsa Slovenija. Civilni obred je potekal v Preddvoru na Gorenjskem in nato še v frančiškanski cerkvi na Prešernovem trgu v Ljubljani, kjer je mladoporočenca pozdravilo več kot 10.000 ljudi. Torej več, kot jih je naslednjega leta spremljalo prihod papeža v Slovenijo.

Helena je dve leti po poroki rodila sina Kristjana, ki je zdaj prevzel mamin dekliški priimek.

Vojna nekdanjih zakoncev se nadaljuje in ji ni videti konca. Vrtoglava odškodnina, predvsem pa odpiranje starih ran sta Heleno in njenega sina Kristjana še bolj sesula. A kaže, da ni tako. Kristjana Blagneta je namreč mogoče videti vsepovsod, kjer se dogaja kaj zabavno razburljivega. Slišati (in videti je), da je redni obiskovalec vseh domnevno najboljših zabav v Ljubljani. Da ne pozna počitka in da je venomer nasmejan. O domnevni psihični sesutosti zaradi ločitvene vojne zakoncev Blagne-Zaman pa ne duha ne sluha. Pa tudi mati Helena, pravijo opravljivi, vendar dobro obveščeni Bulvarjevi viri, se v zadnjem času kar precej smeji. Potrta in sesuta je menda le ob izhodu iz sodniške palače. 
Pred vrati sodišča zaradi premoženjske pravde z Mitjo Zamanom FOTO: Marko Feist
Pred vrati sodišča zaradi premoženjske pravde z Mitjo Zamanom FOTO: Marko Feist

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije