PLESNI ŠOV

Seksi Nadiya bo krotila velikega uživača

V objemu ekscentričnega nogometaša.
Fotografija: Lepo Nadiyo Britanci preprosto obožujejo.
Odpri galerijo
Lepo Nadiyo Britanci preprosto obožujejo.

V priljubljenem britanskem plesnem šovu Strictly Come Dancing bo tudi letos napeto. Zvezdniki in zvezdnice so si izbrali svoje soplesalce in soplesalke, eden najbolj zanimivih parov pa sta zagotovo naša plesalka Nadiya Bychkova in upokojeni nogometni vratar, 49-letni David James. Slednji že desetletja buri duhove v javnosti, britanski mediji pa so ga ničkolikokrat označili za enega najbolj kontroverznih športnikov na Otoku.

James je v svojih najboljših letih igral za klube Liverpool, Aston Villa, Manchester City, West Ham in Portsmouth.
James je v svojih najboljših letih igral za klube Liverpool, Aston Villa, Manchester City, West Ham in Portsmouth.
Britanski The Sun se je pred dnevi razpisal o njegovi nezvestobi, razkošnem življenju, ločitvi, bankrotu in bizarnih navadah, o katerih so spregovorili nogometaši, s katerimi si je v preteklosti delil slačilnico. Na vrhuncu svoje nogometne kariere je zaslužil okrog 30 tisoč evrov na teden, vendar je denar zapravljal kot po tekočem traku. Njegov nekdanji soigralec iz Liverpoola Stan Collymore je nekoč razkril: »Če je samo opraskal nov avto, se ni želel več usesti vanj. Nemudoma je kupil novega.« James menda nikoli ni dvakrat oblekel istih nogavic ali spodnjic. Če je na čevljih opazil najmanjšo praskico, jih je takoj zavrgel. Leta 2005 se je zaradi nezvestobe ločil od žene Tanye, s katero imata štiri otroke. Čez plot naj bi skakal z Amando, ljubico iz najstniških let, s čimer si je nakopal ogromne težave. Ločitev ga je namreč drago stala – kar tri milijone!

Nadiya je ob omembi svojega imena kar poskočila v zrak od veselja. Jima bo uspelo priti do finala?
Nadiya je ob omembi svojega imena kar poskočila v zrak od veselja. Jima bo uspelo priti do finala?
Kljub vsem nevšečnostim v zasebnem življenju pa menda ni prenehal razmetavati denar, zato je leta 2014 razglasil osebni stečaj. »Mislila sem, da bova srečna do konca dni. Zdaj, ko se je to zgodilo, moram priznati, da čutim veliko olajšanje. Naredil mi je uslugo. Nisem se zavedala, kako slab je najin zakon, dokler ni odšel,« je o Jamesu pred leti dejala njegova bivša, ki ga je celo tožila, saj ni plačeval šolnine njunim otrokom.

James se je pozneje poročil z Amando in se preselil k njej in njenima dvema otrokoma, vendar tudi ta zakon ni zdržal dolgo. Trenutno naj bi bil v razmerju, vendar mediji še vedno niso izbrskali imena njegove mlade izbranke. Kakorkoli, ne dvomimo, da bo Nadiya divjega zvezdnika ukrotila, saj navsezadnje ni prvi nogometaš, ki je podlegel njenim čarom. Nadiya namreč že nekaj let ljubi postavnega slovenskega nogometaša Matijo Škarabota, s katerim ima triletno hčer Milo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije