ZVEZDE PLEŠEJO

Rebeki za las ušel finale, med oddajo prišlo do hude napake

Kaj se je zgodilo v polfinalni oddaji, da je Lado »zašvicu«?
Fotografija: Zvezde plešejo. FOTO: Press Release
Odpri galerijo
Zvezde plešejo. FOTO: Press Release

Polfinalna oddaja je postregla s štirimi solo plesi, ki so jih sodniki ocenili z naslednjimi komentarji. »Tangu primerno si si nadel izraz igralca pokra, ki igra na vse ali nič in meri na zmago. Ta tvoj kvartopirski videz je plesu dodal višjo vrednost in iz tega je nastal pravi performans. Bil si resnoben, preudaren in tudi nadvse 'šminkerski',« je nastop Gašperja in Maje Geršak komentirala Nika Ambrožič Urbas in njun nastop ocenila z desetko.

Pričakoval katastrofo, videl skoraj sambo

 »Pričakoval sem katastrofo, vendar sem videl skoraj sambo,« je komentiral najbolj neizprosni sodnik Andrej Škufca nastop Rebeke Dremelj in njenega soplesalca Tomaža Štera. Ocenil ga je s sedem.
 
Pri nastopu Gorke Berden in Andreja Rebule je vmes posegel 'televizijski škrat', saj je studijski band zaigral napačno pesem in sta morala še enkrat zaplesati svoj ples od začetka. »Žive oddaje so the best,« je ta spodrsljaj komentiral Lado.
 
»'Zašvicu' sem ful. Začeti še enkrat, to lahko zahteva svoj davek ali pa je dodatna infuzija adrenalina. Vidva sta izkoristila zadnje. Bila sta zbrana. Gorka, po začetnem šoku si se fokusirala,« je povedal Lado in jima namenil oceno devet.

Gorka skozi šivankino uho

 »Rumba je ples, ki združuje kontrast med počasnim in hitrim oziroma med zadržanim in eksplozivnim. Tega kontrasta bi želela videti več. Videla pa sem tvoja krasna stopala, ki so pri vsakem koraku tako čutno šla skozi to pozicijo naslonjenega gležnja,« je nastop Natalije Gros in Mihe Perata komentirala Katarina Venturini in jima dosodila osem točk.

Mesto v finalu sta si prislužila para Natalija Gros in Miha Perat ter Gašper Rifelj in Maja Geršak. Skozi šivankino uho sta se vanj prebila tudi Gorka Berden in Andrej Rebula. Zanju so glasovali Katarina Venturini, Lado Bizovičar in Andrej Škufca. Iz oddaje sta tokrat izpadla Rebeka Dremelj in Tomaž Šter.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije