ZVEZDE PLEŠEJO

Rebeka priznala! »Jaz sem 'dec' v ženskem telesu«

Žirantka Nika je Rebeko primerjala s konjem.
Fotografija: Rebeka Dremelj in Tomaž Šter. FOTO: Sandi Fišer
Odpri galerijo
Rebeka Dremelj in Tomaž Šter. FOTO: Sandi Fišer

Rebeka Dremelj je imela pred drugim plesnim nastopom eno veliko težavo. Nekdanja miss Slovenije je ubadala s tem, kako ji bo uspelo prepričati sodnike, da je elegantna. Pred njo in soplesalcem Tomažem Šterom je bil namreč angleški valček. »Če bom že ostale prepričala, pa Nike gotovo ne bom,« je obupovala Rebeka.

Rebeka in Tomaž sta odplesala valček na legendarno pesem Arethe Franklin Natural Woman. A Rebeka se ni po odplesanem valčku počutila kot »naravna ženska«. Samokritično je ob salvah smeha vzkliknila: »Jaz sem 'dec' v ženskem telesu!«

Tudi Andrej ima težave

Seveda so sodniki takoj pograbili njeno pripombo, a je bil Lado Bizovičar tokrat prizanesljiv in Rebeki priznal, da je bilo v njenem plesu videti elemente gracioznosti. Nekdanja plesalca Andrej Škufca in Katarina Venturini sta Rebeko opomnila, da ima težave z rokami in dlanmi, jezična Rebeka pa je Andreju hitro zabrusila, da ima tudi on težave, češ da mu publika »skoz buuuu dela«.

Kaj pa sodnica, katere kritike se je Rebeka najbolj bala? Očitno Nike Ambrožič Urbas o svoji eleganci res ni najbolj prepričala. »Čutim, da imaš v sebi plemenitost lipicancev. Uglajena si na sebi zvest način,« je bila Nika kljub temu milostna.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije