OČETOVSTVO

Pahor v porodnišnici z dojenčkom, fotografija vam bo omehčala srce (FOTO)

Borut Pahor je objavil 22 let staro družinsko fotografijo.
Fotografija: Tanja Pečar in Borut Pahor sta skupaj še iz študentskih časov. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Tanja Pečar in Borut Pahor sta skupaj še iz študentskih časov. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Pred dnevi je dan zaljubljencev na instagramu obeležil tudi predsednik države Borut Pahor. Na fotografiji sicer nista klasična zaljubljenca, a je sporočilo fotografije ljubezen. Očetovska ljubezen.

»Mladim, ambicioznim očetom bi rad rekel tole. Bodite ambiciozni. Vendar se ne zanašajte na to, da boste glede otrok lahko veliko nadoknadili, ko pridete na vrh. Če se to posreči, se imamo zahvaliti le usmiljenju in naklonjenosti usode,« je nekoliko pokroviteljsko zapisal Pahor.



V preteklosti je sicer že večkrat povedal, da je bil v zgodnjih letih sinovega življenja veliko zdoma in da je za danes 22-letnega Luko skrbela predvsem Tanja Pečar. Pozneje sta se »z Lukcem« vendarle zbližala in zdaj, kot kaže, poskušata nadoknaditi zamujeno – skupaj 'športata', delita politično prepričanje, se mastita ob čevapčičih ...

V enem od intervjujev je Pahor priznal, da so ga vzgojile ženske, zato je nekdaj imel težave s tem, kako naj se z moškimi pogovarja o vprašanjih življenja, ljubezni, žalosti, sreči ... »Z mojim sinom pa se delno že. Je edini moški, ki mu je uspelo priti do mojega srca,« je povedal.



Sledilci so bili nad fotografijo iz porodnišnice navdušeni. Pisali so, da je to najlepša slika, kar jih je Pahor kadar koli objavil. Všeč so jim bile iskrene misli predsednika države. »Res je, ne moreš nadoknaditi nobenega dneva, ki ga ne preživiš z otrokom do najstništva. Očetje otrokom privzgojimo stabilnost, varnost, meje ...« je zapisal eden od očetov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije