Opa, Helena Blagne v kopalkah, Rebeka Dremelj pa: Nesramnica (FOTO)

Slovenska diva si je po napornem lanskem letu v začetku letošnjega privoščila dopust v toplih krajih.
Fotografija: Helena Blagne. FOTO: Jaka Bizjak
Odpri galerijo
Helena Blagne. FOTO: Jaka Bizjak

Helena Blagne je že pred nekaj leti srečala abrahama, kar pa ne pomeni, da si naša pevska diva ne upa skočiti v vroče rdeče kopalke in fotografije deliti s svojimi oboževalci. Zakaj tudi ne bi, ko pa ima postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera tudi pol mlajša.

Kmalu se je pod objavo oglasila nekdanja miss Slovenije Rebeka Dremelj in povzela misli marsikoga, ki je Heleno videl v kopalkah. »Nesramnica! Zgledaš kot 15-letnica,« je hudomušno napisala, z njo pa se strinjajo tudi ostali komentatorji.

»Nikoli lepša«, ​»Krasotica«, ​»Večna mladenka«, ​»Zakaj me nisi vzela s seboj?« so le nekateri izmed komentarjev, ki bodo Heleni zagotovo še polepšali dopust.
Helena Blagne se razvaja na Tajskem. FOTO: posnetek zaslona
Helena Blagne se razvaja na Tajskem. FOTO: posnetek zaslona

Helena te dni, ko so pri nas nočne in jutranje temperature nekaj stopinj pod ničlo, dnevne pa se tudi ne dvignejo veliko nad ledišče, uživa v toplih krajih, natančneje v Phuketu na Tajskem. Diva si je, kot je zapisala, končno privoščila dopust, ter pozirala v bikiniju ob bazenu.

Pevka se je proti Tajski podala pred tremi dnevi, ko je zapisala, da si je po točno 192 nastopih v preteklem letu zaslužila malce oddiha. Ob prihodu v to obmorsko državo v jugovzhodni Aziji pa je bila tako navdušena, da jo je označila kar za paradiž.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije