ZVEZDE PLEŠEJO

Ogorčenje po izpadu: Ste pa ena navadna drhal!

Je iz šova Zvezde plešejo res izpadel napačen par?
Fotografija: Natalija Bratkovič, Arnej Ivkovič, Zvezde plešejo FOTO: Bor Slana
Odpri galerijo
Natalija Bratkovič, Arnej Ivkovič, Zvezde plešejo FOTO: Bor Slana

Druga oddaja šova Zvezde plešejo je prinesla prvo slovo. Od plesnega parketa sta se poslovila Natalija Bratkovič in Arnej Ivkovič, ki sta prejela najmanj glasov. »To je bilo za naju presenečenje, a nekdo mora biti prvi. Očitno občinstva nisva prepričala, a lahko rečem, da sem neizmerno uživala,« Natalija po odhodu ni bila preveč razočarana.

So bili pa toliko bolj razočarani nekateri gledalci.



Na facebooku se je usulo komentarjev na račun Natalijinega izpada. 
»Današnji rezultat pa je čisto mimo,« je zapisala Petra. 
»Kuhinja,« je prepričana Manca, ki pri tem ni edina. 
»Totalno nefer ... Se vidi, koliko pomeni popularnost v Sloveniji,« meni Patricija
»Sram vas je lahko, oddaja, ki naj bi bila zabavna, ste pa ena navadna drhal,« pa se je jezil Davorin.

»Rad bi videl rezultate telefonskega glasovanja, ker dvomim da sta dobila najmanj glasov,« je o izidu glasovanja podvomil Gorazd, tudi Maša meni, da »že vnaprej vse zrežirano«, Grega pa pravi, da bi morali rezultate glasovanja nujno objaviti.

Kuhinja in mafija

»Sama mafija,« se je jezil Richard, Mojca pa je prepričana, da je sistem glasovanja napačen: »Dokler se bo lahko glasovalo vnaprej, ko še vidiš ali slišiš ne, kaj dela tvoj favorit, potem bo tako. Če bi vsi glasovali šele potem, ko vidite vse plesalce, in jih realno ocenili, potem te kuhinje ne bi bilo!« Janja pravi, da bi morali odločati glasovi žirije, ne pa 'ljudstvo'. Na takšne pozive se je odzvala Anja: »Če sta bila res tako top, bi pa glasovali zanju in bi ostala. Osebno nisem videla napredka ne pri njiju, ne pri Dejanu in Jagodi. Žal pa izpade samo en par in vsak teden bo tako.«

»A je mogoče kdo pomislil, da je to tako dogovorjeno? Mogoče pa je Nataliji bilo dovolj plesa,« pa se je oglasila še Karmen.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije