KMETIJA 2019

Objokana kmetica Simona razkrila bridko resnico

Z možem sta se oba prijavila v šov, a jima je pismo prekrižalo načrte.
Fotografija: Simona Križnik je razkrila bridko resnico. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Simona Križnik je razkrila bridko resnico. FOTO: Voyo.si

V Kmetiji so tekle solze. Nekateri so bili čustveni zaradi dvoboja, po katerem je slavila Marijana, Ksenija pa se je poslovila, Simona pa je bridke solze pretakala iz povsem drugega razloga. Pestijo jo težave od zunaj. Kaj ji teži srce, pa ne more povedati nikomur v šovu, saj ostalih še ne pozna dovolj dobro in ne ve, komu se lahko zaupa, je povedala v solzah
 
Nato pa je Adrijani le priznala, kaj jo tako zelo boli: njen mož je v priporu. »Sama sem z otroki doma. Sicer mi babica pomaga, ampak je zelo težko. Zelo jih pogrešam, še najbolj moža, ker je v priporu in se ne vidimo nič,« je povedala v solzah.

Domov pride le toliko, da poljubi otroke

Simona je pojasnila, da je mož v priporu zaradi dogodka iz leta 2007, ko ga še ni poznala. »Tedaj se je zgodil poskus ropa. Poznava se leto in pol in sva se tudi poročila. Prišlo je pismo, da se mora oglasiti v priporu, da mora prestajati eno leto in tri mesece. On sicer še naprej opravlja svoje delo, nato pa se mora zglasiti v priporu in pride domov samo za kakšnih pet, deset minut, da pozdravi, poljubi in objame otroke. Res mi je ful hudo,« je bila neutolažljiva.
 
Povedala je še, da sta se na kmetijo prijavila tako ona kot mož, potem pa je prišla pošta. Mož je Marjano spodbujal, naj gre sama in zmaga. »V tem trenutku nisem dovolj trdna, a bom zdržala do konca, se potrudila, kakor sem obljubila svojemu možu,« je obljubila.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije