HRVAŠKA ZVEZDA

Ob Severini še jagenjčki obmolknejo

Seve nam je zaupala, kateri svetovni zvezdnik jo bo kmalu objemal.
Fotografija: ivana sundov in severina Foto Mimi Antolovic
Odpri galerijo
ivana sundov in severina Foto Mimi Antolovic

Obiskovalci Ljubljanskega tedna mode so si že sedmič ogledali kolekcije za prihajajoče letne čase. Na prizorišču Viba filma se je trlo ljubiteljev pisanih kreacij, tisti najzvestejši pa so zadnji dan doživeli vrhunec. V prvo vrsto je prikorakala Severina, kar je marsikomu odvrnilo pogled od postavnih manekenk in manekenov.
ivana sundov in severina Foto Mimi Antolovic
ivana sundov in severina Foto Mimi Antolovic

Seve je bila v svojem elementu, sproščena, zgovorna in dostopna. Celo nekdanji direktor marketinga pri Massu Borut Bilač se je zaradi visoke gostje prikazal na sklepni večer. On je bil namreč tisti, ki je zagotovil, da je Severina privolila in postala zaščitni znak te priljubljene verige s čevlji. Ob srkanju camparija s tonikom se je največja zvezda naše regije prostodušno fotografirala z gosti, pokramljala z redkimi znanci, nato pa nam zaupala, da jo v kratkem čaka prav posebno srečanje.
petja zorec in immortal models Foto Mimi Antolovic
petja zorec in immortal models Foto Mimi Antolovic

Z možem Igorjem Kojićem in sinkom Aleksandrom se bodo odpravili v Madrid, kjer si bodo ogledali tekmo kraljevega nogometnega kluba. Na Seve čaka prav poseben gost, nekakšen bog tega globalnega športa, Cristiano Ronaldo. Vse o pripravah na ta veliki trenutek in preostalih podrobnostih njenega zasebnega življenja, vključno z načrtovanjem drugega otroka, pa preberite v zadnji številki revije Suzy. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije