DUNKING DEVILS

»Norih Slovencev« koronavirus ni ustavil, to počnejo doma (VIDEO)

Svetovno znani slovenski akrobati so se oglasili z novim projektom, ki jemlje dih.
Fotografija: Dunking Devils so neverjetni akrobati. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Dunking Devils so neverjetni akrobati. FOTO: Youtube

Svetovno znani akrobati Dunking Devils ne počivajo niti takrat, ko bi lahko. Kot pravijo, so v času svoje desetletne kariere kot ekipa premagali še tako nemogoče ovire in tudi tokrat so našli način, kako v karanteni preživeti skupaj, čeprav narazen.

Ustvarili so dih jemajoči video, ki sporoča, »da lahko kot ekipa zmagamo zgolj tako, da vsak izmed nas 'zasolira'«. Ob tem so svojim oboževalcem sporočili, da so lahko v karanteni prav tako kreativni.

V minuto in pol dolgem posnetku je nastopilo štirinajst članov ekipe. Vsak izmed njih je pri sebi doma posnel kratek video, ki so ga z ustvarjalnostjo in s tehnologijo združili v zgodbo, v kateri kot ekipa zaigrajo vsi skupaj.



»Čeprav smo širjenje koronavirusa po svetu podrobno spremljali že januarja, so spremembe, ki jih prinaša pandemija, za nas velik šok. Vsi nastopi in treningi so bili od danes na jutri do nadaljnjega odpovedani. Ekipo, ki je nastopala v Ameriki, smo s kriznim letom v zadnjem trenutku pripeljali domov, kjer je ravno zaključila samoizolacijo. Ko se je uvodni šok polegel, smo se obrnili k našim vrednotam in se vprašali, kako te dni delovati kot ekipa ter še naprej stremeti k eni pravi poti – navzgor. Ta video je naš prvi odgovor na to vprašanje. Pokazati smo želeli, da lahko delujemo kot ekipa tudi, ko smo narazen. Slovenke in Slovence želimo spodbuditi, naj v dani situaciji iščejo nove priložnosti in se hkrati zavedajo, da s tem, ko smo narazen, delujemo enotno,« je povedal vodja ekipe Domen Rozman.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije