BAR NA PLANET TV

Noemi razkrila, zakaj je v resnici zapustila Bar

S prepoznavnostjo si je želela odpreti pot do vize za ZDA.
Fotografija: Naomi je zapustila Bar, čeprav bi lahko ostala. FOTO: Siol, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Naomi je zapustila Bar, čeprav bi lahko ostala. FOTO: Siol, posnetek zaslona

Čeprav ji z vročega stola ne bi bilo treba oditi, je Bar vseeno zapustila Noemi. V intervjuju je Primorka pojasnila svojo odločitev.

»Šov sem zapustila, saj se mi ni zdelo pošteno, da bi ostala, če sem bila izločena. Pa tudi nisem se počutila najbolje,« je dejala. Noemi tudi pravi, da se zaveda, da so navijači razočarani, toda tako se je pač odločila. Niti je ni prizadelo dejstvo, da je bila poražena v glasovanju. »V nobenem primeru se mi ni zdelo smiselno ostati.«

Tudi sicer je večkrat izrazila željo, da šov zapusti. Kot pravi, sicer ni neodločna, a je vedno vztrajala, ker se je postavljala za druge. »Na koncu sem dojela, da je vsak tam samo zase, in se odločila, da grem,« je povedala Noemi, ki za prihodnost že ima začrtan cilj. Želi si v ZDA. »Tam se počutim domače. Kariero, ki si jo želim, bi težko zgradila v Sloveniji,« je dejala, priznala pa tudi, da si je želela s prepoznavnostjo v Sloveniji odpreti pot do vize, ki si jo prizadeva dobiti že dve leti, a ji nikakor ne uspe.

Z Matejem samo prijatelja?

Kaj pa Matej? Dotiki, bližina, poljubi … Sta bila res samo prijatelja? »Da, bila sva samo prijatelja oziroma očitno niti to ne. Nad njim sem najbolj razočarana, zato zanj nočem več tratiti besed. Pokazal je svoj pravi obraz. Škoda, da sva se sploh toliko zbližala.«

Noemi sicer zunaj čaka fant, ki seveda nad prizori z Matejem ni bil najbolj navdušen. Vseeno naj bi jo poskušal razumeti, saj so v resničnostnem šovu vsa čustva zelo potencirana, je še povedala zdaj že nekdanja tekmovalka, ki se od sotekmovalcev sploh ni poslovila. »Nisem se počutila dolžno niti nisem imela volje,« je še dodala.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije