ZVEZDE PLEŠEJO

Nika sanja o Petrovih svilenih dlakah

Ne boste verjeli, komu je Andrej pokazal najvišjo oceno.
Fotografija: Lejna Karič Lubarda in Peter Poles. FOTO: Bor Slana
Odpri galerijo
Lejna Karič Lubarda in Peter Poles. FOTO: Bor Slana

Nekdanji plesalec Andrej Škufca velja za najbolj kritičnega sodnika šova Zvezde plešejo. Nič čudnega, da ga je voditelj Peter Poles na začetku druge oddaje letošnje sezone vprašal, ali bo na delu »prijazna rok'ca« in če ve, da obstaja ocena, ki je višja od štiri. Andrej mu ni ostal dolžan. »Petka je še vedno 'šut',« je odgovoril.

Petra je skrbelo, v kakšni formi je najstrožji plesni sodnik. V tokratni oddaji je namreč pokazal ob svojih voditeljskih veščinah tudi plesne. Za soplesalko pri salsi je izbral Lejno Karič Lubarda, s katero sta navdušila sodnike.

Pobral najboljše punce

Iz svoje kože ni mogel niti Lado Bizovičar. »Pero, oprost', mal' ti zamerim. Pobral si vse najboljše punce – Taro, Lejno in Vida Valiča,« je zbodel Polesa, nato pa pohvalil njegov ples. Hvale polna je bila tudi Katarina Venturini. »Kompleksna salsa, dober ritem, najbolj so mi bile pa všeč tvoje junaške prsi,« je priznala. Petrove prsi so pritegnile tudi pogled Nike Ambrožič Urbas, ki je večkrat omenila »prsi, oblazinjene s svilenimi dlakami«.

»Takole se salsa pleše!« pa je bil navdušen Andrej, ki se je tokrat izkazal za najbolj radodarnega sodnika ter Petru in Lejni prisodil kar desetico. Ostali sodniki so jima dosodili osmice, kar pomeni, da sta skupaj prejela 34 točk, največ izmed vseh tekmovalcev. Če se bo uresničila Ladova napoved in bo Peter naslednje leto tekmoval, bo njegovim tekmecem trda predla.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije