Nepričakovano: v nedeljo konec tudi Delovne akcije

Zaradi novega koronavirusa so morali odpovedati snemanje priljubljene oddaje, v kateri pomagajo socialno ogroženim slovenskim družinam. 
Fotografija: Delovna akcija. FOTO: Press Release
Odpri galerijo
Delovna akcija. FOTO: Press Release

Koronavirus jo je zagodel tudi televizijskim hišam, ki so v svoji spomladanski shemi predvidele snemanje in predvajanje različnih šovov. Na Pop TV so po prvi oddaji Zvezde plešejo, ki so jo izvedli v praznem studiu brez občinstva, najprej odpovedali snemanje priljubljenega šova do nadaljnjega, zdaj pa so, kot kaže, šteti dnevi tudi oddaji Delovna akcija, v kateri prenavljajo domove socialno ogroženim družinam. 

Kot so nam pojasnili na Pop TV, so morali zaradi koronavirusa prekiniti snemanje. Ula Podojstršek je še ob tem dodala, da je zdravje absolutno na prvem mestu. »V letošnji sezoni smo posneli štiri prenove, od tega je ena trajala dve oddaji. To nedeljo se bo tretja sezona Delovne akcije iztekla s peto oddajo,« je še razkrila. 

V letošnji sezoni so prenovili dom štirim družinam. Od teh se je gotovo najbolj v spomin Slovencem vtisnila zgodba 17-letnega Andreja, ki je moral zaradi izredno slabih razmer zapustiti svoj dom in oditi v rejništvo. 

O njegovem težkem življenju smo poročali tukaj

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije