PRED KARANTENO

Luka Basi: Ne vem, ali bi to preživel

Priljubljeni pevec je tik pred karanteno posnel videospot za novo pesem.
Fotografija: Zgodba, o kateri poje, se ga je zelo dotaknila. FOTO: ARHIV IZVAJALCA
Odpri galerijo
Zgodba, o kateri poje, se ga je zelo dotaknila. FOTO: ARHIV IZVAJALCA

Priljubljeni pevec Luka Basi je priznal, da si ne predstavlja, kako bi se soočil s situacijo, o kateri prepeva v svoji novi pesmi Kad postaneš drugome žena, s katero je pred nekaj dnevi razveselil svoje zveste oboževalke in oboževalce.

»Prvič ko sem prebral zgodbo o brezpogojni ljubezni in jo zapel, sem bil sesut. Kako se ženska tistega, ki jo ljubi, poroči z drugim in kako brezpogojno bo srečen za njo, če bo seveda to lahko preživel. Še zdaj me zmrazi, ko ta del besedila zapojem, preberem, poslušam. Ne vem, ali bi lahko to tako sprejel ali preživel,« o novi pesmi iskreno pove simpatični pevec, ki zadnje tedne v izolaciji preživlja, kakor ve in zna.


»Na začetku ukrepov sem bil tisti, ki je začel spodbujati na svojem instagramu, da ostanemo doma, se držimo ukrepov in se javljal, kaj vse počnem doma v tem času. Sicer se držim tega, ker pazim na sebe in na tiste, ki so mi blizu. Lahko pa rečem, napol v šali, da sem za las ušel ukrepom in nam je uspelo posneti zadnji del videa in pesmi zadnjo nedeljo, preden je začela veljati karantena. Čeprav smo razmišljali o tem, da bi vse skupaj prestavili, je na koncu zmagala odločitev, da v teh časih z oboževalci delim nekaj nove glasbe,« še pravi Korošec.



 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije