URESNIČENE SANJE

Kdo vse je bil v rdečem? Slovenke na kupu, trend podjetnice raste

Najboljša je slaščičarka Ema Pogačar. Anja Križnik Tomažin kot predavateljica.
Fotografija: Predstavnice Evropskega socialnega sveta. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Predstavnice Evropskega socialnega sveta. FOTO: Mediaspeed

Polna dvorana samostojnih, samozavestnih, predvsem pa podjetnih žensk. Vsaka po svoje uresničuje svoje sanje, ima svojo vizijo in tudi svoje podjetje. To smo videli na nedavnem srečanju 500 podjetnic, ki je potekalo pod geslom Verjamemo v moč povezovanja. Dame so delile izkušnje, prisluhnile različnim govornikom in seveda na tak način tudi izkazale podporo druga drugi.
Štajerke: Laura Rozman, Nina Kodrič, Tina Kralj, Katarina Utroša FOTO: Mediaspeed
Štajerke: Laura Rozman, Nina Kodrič, Tina Kralj, Katarina Utroša FOTO: Mediaspeed

Dogodek je letos potekal že šestič in odziv udeleženk je vsako leto boljši, trend biti slovenska podjetnica pa očitno raste.
Srečanje vsako leto spremlja rdeča barva, zato je bil tudi letos tak dress code. Vsaka si je nadela vsaj en kos rdečega oblačila, saj je to barva ljubezni, strasti, poguma, samozavesti in zmage. Vsega tega, kar podjetnice so. Letos so se osredotočili tudi na mednarodno sodelovanje in na govorni oder povabili strokovnjakinjo za žensko podjetništvo iz Beograda Sanjo Pantič Popović, predstavnico Evropskega socialnega sveta Madi Sharmo ter Adiso Tufo, ekonomistko in podjetnico iz Sarajeva. Vsako leto izberejo najuspešnejšo podjetnico v kategoriji mikro in malih podjetij; letos je ta čast doletela Emo Pogačar, lastnico in direktorico podjetja Conditus, kjer izdelujejo vrhunske slaščice z namenom polepšanja vsakdana. V poplavi žensk je že več let povezovalec dogodka Peter Poles, ki v družbi dam očitno uživa. Prišla je še ena televizijka, Anja Križnik Tomažin, ter z udeleženkami podelila znanje in izkušnje s področja javnega nastopanja in komuniciranja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije